'VARAO ME!': Učiteljica namamila dečka u krevet, stavila mu povez na oči pa mu zarila nož u vrat- Našli su ga mjesecima kasnije zakopanog u vrtu!

Crna hronika
'VARAO ME!': Učiteljica namamila dečka u krevet, stavila mu povez na oči pa mu zarila nož u vrat- Našli su ga mjesecima kasnije zakopanog u vrtu!
Učiteljica osnovne škole (49) u Engleskoj navodno je izbola svojeg partnera nožem u vrat i zakopala njegovo tijelo u njihovu vrtu.

Učiteljica osnovne škole (49) u Engleskoj navodno je izbola svojeg partnera nožem u vrat i zakopala njegovo tijelo u njihovu vrtu. Nož je sakrila u ladici pokraj kreveta, piše Mirror.

Navodno je natjerala partnera da nosi povez za oči prije unaprijed planiranog ubojstva, a potom je njegovo tijelo pokopala na njihovu posjedu, što je opisala kao "teže nego što sam mislila da će biti".

Prijetila mu 


Ona pak negira da je ubila 42-godišnjeg partnera, čiji su djelomično mumificirani ostaci otkriveni u ožujku prošle godine, četiri i pol mjeseca nakon što je viđen na poslovnom sastanku.

Otvarajući slučaj tužiteljstva na gradskom sudu u ponedjeljak, tužitelj je rekao da je učiteljica zapisala u bilježnicu kako vjeruje da je gospodin vara te da ga je "odlučila ubiti".

Porotnicima je rečeno da bilježnica sadrži tvrdnju da se njemu prijetilo te da je bio podvrgnut okrutnom i omalovažavajućem tretmanu.

Imala je cijeli plan...


Iako je ona vjerovala da je vara, nije ga htjela ostaviti već je napravila plan kako i kada da ga ubije, ali i gdje da sakrije njegovo tijelo.

Nakon što ga je ubila, vezala je i zamotala njegovo tijelo, zakopala ga u vrtu te obojila i očistila spavaću sobu u kojoj se dogodilo ubojstvo.

Zatim je navodno rekla drugima da ju je on ostavio zbog druge žene i da je koristila njegov telefon za slanje poruka prijateljima i kolegama s posla, pretvarajući se da je još živ.
 

Ne propustite