POSEBNA VEČER: Najpoznatiji teniser na svijetu pokazao svoju romantičnu stranu!

Sport
POSEBNA VEČER:  Najpoznatiji teniser na svijetu pokazao svoju romantičnu stranu!
Uoči drugog koncerta Crvene jabuke u mts Dvorani u Beogradu, srpski mediji raspisali su se o posebnom gostu u publici koji je na prvom od tri najavljena koncerta izazvao pravo oduševljenje okupljenih.

Uoči drugog koncerta Crvene jabuke u mts Dvorani u Beogradu, srpski mediji raspisali su se o posebnom gostu u publici koji je na prvom od tri najavljena koncerta izazvao pravo oduševljenje okupljenih. Jedan od najboljih svjetskih tenisača, Novak Đoković, poveo je svoju suprugu za Dan žena na koncert najromantičnijeg pop sastava na ovim prostorima.

Ovacije popularnom tenisaču ubrzo su prekinuli prvi taktovi pjesme "Sa tvojih usana", a u puna tri sata koliko je trajao koncert, Žera i Crvena jabuka priuštili su publici nezaboravnu večer ispunjenu hitovima.

"Oboje smo bili poprilično mladi kada smo postali izloženi tuđim mišljenjima i očekivanjima. Zbog ogromnog uspjeha koji je Novak postigao imala sam potrebu da sve što radim bude dobro i kvalitetno. Nekada sam u tome uspijevala, nekada ne. Kad smo saznali da očekujemo Stefana, dobila sam još veću motivaciju biti još bolja i da se još bolje spremim za ovu novu ulogu u mom životu. Zahvaljujući fondaciji, imala sam priliku dosta o tome naučiti kroz naš rad i djelovanje. Najviše sam brinula - a i dalje brinem, kako da djecu zaštitim od sve te medijske izloženosti koja prati naše živote. Svijet je nekada suviše surov, posebno za njih tako mlade i nevine", rekla je Jelena jednom priliku.

Podsjetimo, poznato je da, kao i Novak, Jelena vodi mnogo računa o zdravlju, prvenstveno o prehrani.

"Mi živimo u jako stresnom i brzom okruženju. Ženama je nametnuto pregršt uloga i odgovornosti koje ih dovode u konstantno stanje nedovoljnosti i umora. Meni je mnogo toga postalo lakše u životu kada sam se odrekla potrebe da budem 'savršena' i počela osluškivati svoje potrebe, a ne ono što drugima treba, što će drugi misliti. Mislim da je velika odgovornost i cjelokupnog društva da poštuje ulogu žene i majke, i da je rastereti i omogući joj da jedno malo nevino biće donese na svijet u ljubavi i miru, a ne u stresu da mora biti sve u jednom, da mora žuriti da se vrati na posao, sprema, čisti, organizira… Možemo mi to svakako mnogo bolje ako to postane prioritet naše zajednice", dodala je.


 

Ne propustite