Poznati frizer Aleksandar Kapriš oteo starletu Slađu Guduraš?

Crna hronika
Poznati frizer Aleksandar Kapriš oteo starletu Slađu Guduraš?
“Novi.ba” jutros prvi u regionu objavio eksluzivnu vijest

Kako je portal “Novi.ba” jutros prvi u regionu objavio eksluzivnu vijest da je poznata pjevačica i glumica Slađa Guduraš oteta, priča dobija sasvim neočekivan rasplet.

Naime, prema našim izvorima, sumnja se da je Guduraš oteta od strane poznatog beogradskog frizera Aleksandra Kapriša, uz podršku bivšeg momka. Razlog prekida veze između Slađe Guduraš i njenog momka Dragana Perića, upravo je Aleksandar Kapriš.  

Slađa je uhvatila Perića i Kapriša u “ljubavnom trokutu”, nakon čega je ostala u šoku, jer nije očekivala da je njen momak “gay” a to je i bio razlog prekida sa Perićem. O tome je željela javno progovoriti i upozoriti javnost na lažni moral Kapriša, ali izgleda da je u tome spriječena, kako ne bi naštetila ugledu poznatog beogradskog frizera.

kapris

Prema našim informacijama, policija je u toku dana privela na informativni razgovor određene osobe bliske ovom slučaju a koje su potvrdilie da su Perić i Kapriš oteli Slađu. Ovim novim informacijama ova priča dobija jedan novi tok. Do trenutka pisanja ovog teksta, još niko nema informacije gdje se Guduraš nalazi, a mi se nadamo da će se sve završiti dobro po otetu djevojku.

 

Ne propustite