HOROSKOP OD 5. DO 12. MARTA: Jedan znak očekuje veliki novac, pred Djevicama i Škorpijama opuštena nedjelja!

Horoskop
HOROSKOP OD 5. DO 12. MARTA: Jedan znak očekuje veliki novac, pred Djevicama i Škorpijama opuštena nedjelja!
Saznajte šta vam nedjeljni horoskop od 6. do 12. marta 2023. godine donosi na svim poljima.

Saznajte šta vam nedjeljni horoskop od 6. do 12. marta 2023. godine donosi na svim poljima.

OVAN

Ljubav: : Pred Ovnovima je pozitivan period u kojem imaju priliku da se povežu sa partnerom i razgovaraju o budućnosti. Pred slobodnim Ovnovima je savršena nedjelja za flert, mart je idealan mjesec za početak veze.

Posao: Sredinom nedjelje očekuju vas važni pozivi, imate priliku da riješite probleme iz prethodnih mjeseci. Mogu vam se javiti stari poslovni saradnici i zatražiti uslugu od vas. Nemojte se ponašati oholo!

Zdravlje : Nedostaje vam fizičke aktivnosti, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: Mart mjesec donosi vam donosi olakšanje na emotivnom planu, nećete se više preispitivati i većina Bikova donijeće nove odluke. Postavite lične ciljeve, fokusirajte se na sebe kako bi se osjećali dobro. Za slobodne pripadnike znaka u narednoj nedjelji nema velikih promjena.

Posao: Bikovi se osjećaju dobro u poslovnom okruženju, većina trenutno ne teži velikim promjenama. Vi igrate na sigurno što je trenutno najbolja mogućnost. Očekuje vas priliv novca krajem nedjelje.

Zdravlje: Nema većih promjena.

BLIZANCI

Ljubav: Pokušajte da razgovarate otovreno sa partnerom kako bi riješili nesuglasice. Blizanci mogu osjećati određenu dozu napetosti u domu, pokušajte da se oslobodite stresa uz fizičku aktivnost. Slobodne očekuje nedjelja bez većih promjena.

Posao: Mars i Uran daju vam dodatnu šansu za uspjeh, podržavaju vas na vašem putu ka uspješnijim poslovnim saradnjama. Očekuje vas napredak u narednoj nedjelji, pozitivni radni dani su pred vama. Vjerujte u sebe!

Zdravlje: Dobro se osjećate.

RAK

Ljubav: Plutonov lagani prelazak u sazvežđe Vodolije na vas može djelovati melanholično. Niste spremni da preuzmete inicijativu kada je osvajanje osobe koja vas se dopada u pitanju. Rakovi u vezi i braku žele da uživaju u svakodnevnici i odmore se.

Posao: Na poslovnom planu Rakove očekuju novi projekti, novi poslovni zadaci i sticanje novih znanja i vještina. Postavite jasnu granicu, sada je trenutak da se izborite za povišicu i bolje radne uslove. Imate podršku Jupitera!

Zdravlje: Stabilno.

LAV

Ljubav: Pluton ne utiče pozitivno na Lavove, unosi određenu dozu napetosti u vašu svakodnevnicu. Nemate strpljenja da saslušate ljude oko sebe, niste spremni na kompromise. Pokušajte da izbrojte do deset prije nego što kažete nešto što stvarno ne mislite.

Posao: Na poslovnom planu nema većih promjena, očekuje vas stabilna nedjelja. Možete da se posvetite sebe i privatnim obavezama. Nemojte ishitreno trošiti novac!

Zdravlje: Nema većih promjena.

DJEVICA

Ljubav: Očekuje vas stabilna nedjelja u kojoj nema većih promjena, možete da se posvetite svojim hobijima i svakodnevnim navikama koje vas opuštaju. Provedite više vremena na svježem vazduhu, ojačajte na taj način svoj imunitet. Nema promjena na polju ljubavi!

Posao: Zadovoljni ste postignutim na poslovnom planu, mnogi od vas odmaraju u nedjelji pred nama. Ukoliko možete uzmite nekoliko dana slobodno i opustite se. Generalno gledano nema većih promjena na finansijskom planu.

Zdravlje: Dobro.

VAGA

Ljubav: Vi niste sigurni kakvu odluku donijeti kada je u pitanju ljubavni život, nemojte reagovati ishitreno. Slušajte svoj unutrašnji glas, intuicija vas nikad nije iznevjerila. Slobodne Vage uživaju u svakodnevnici, opušteni ste i usmjereni na druženje sa dragim ljudima.

Posao: Na poslovnom planu vas očekuje period u kojem dajete svoj maksimum, fokus je na komunikaciji. Iskoristite narednu nedjelju da pokrenete razgovor o važnim temama, kao što su finansije i dodatno usavršavanje.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

ŠKORPIJA

Ljubav: Škorpije očekuje mirna nedjelja, nema velikih promjena za vaš horoskopki znak. Mart vam donosi pozitivnu energiju i sklad u okviru doma. Slobodne Škorpije uživaju u svom solo statusu, nema većih promjena.

Posao: Na poslovnom planu Škorpije očekuju novi poduhvati, želite da napredujete i ostvarite finansijsku korist. Držite se svog jasno razrađenog plana, nemojte dopustiti da drugi ljudi utiču na vas.

Zdravlje: Upala mišića.

STRIJELAC

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vam trenutna osjećanja pomute razum, razmišljajte na praktičan način. Naredna nedjelja je kao stvorena za druženje sa prijateljima i daljim rođacima. Uživajte u pozitivnoj atmosferi ako ste u braku ili dugoj vezi.

Posao: Fokus je još uvijek na starim poslovnim zadacima, pobrinite se za administrativni dio posla. Ukoliko vam je potrebna pomoć, Vodolija ili Bik rado će vam izaći u susret. Očekuje vas finansijski priliv sredinom nedjelje.

Zdravlje: Nema većih promena.

JARAC

Ljubav: Početak marta donosi vam olakšanje na ličnom planu, teskoba lagano nestaje iz vašeg života. Imajte utisak da napokon možete da dišete punim plućina. Slobodni imaju priliku da stupe u romantičnu vezu.

Posao: Vi niste usmjereni na poslovne aktivnosti što je čudno jer je kolektiv navikao da dajete sto posto sebe. Ostanite u dobroj komunikaciji sa poslovnim zaradnicima kako ne bi propustili važne informacije.

Zdravlje: Dobro.

VODOLIJA

Ljubav: Pluton ulazi u sazvežđe Vodolije što vam može stvoriti probleme u komunikaciji sa partnerom. Nemojte biti nepromišljeni, otvoren razgovor uvijek je najbolja opcija. Slobodne Vodolije ne očekuju promjene u narednoj nedjelji.

Posao: Dobro osmislite strategiju ako želite da napredujete u kolektivu u kojem se trenutno nalazite. Dobar je period za komunikaciju sa ljudima u inostranstvu, stvaranje novih poslovnih prilika i usavršavanje stranih jezika.

Zdravlje: Osjetljivi su vam desni.

RIBE

Ljubav: Najavljeni Saturn u Ribama još uvijek nije donio karmičke veze u život slobodnih pripadnika znaka. Trenutno je pažnja usmjerena na druženje sa dragim ljudima i izlaske, ne razmišljate previše o ljubavi i niste opterećni partnerom.

Posao: Očekuje vas napeta nedjelja u kojoj će poslovni saradnici od vas tražiti maksimum. Odlučite sami da li je pravi trenutak za postavljanje jasnih granica ili trebate maksimalno da se posvetite poslu. Nemojte se udaljiti od sebe!

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Ne propustite