POLICIJA U HRVATSKOJ SLUČAJNO ZAUSTAVILA KOMBI: Zabezeknuli su se kad su ugledali šta je unutra, NEVJERICA!

Aktuelno
POLICIJA U HRVATSKOJ SLUČAJNO ZAUSTAVILA KOMBI: Zabezeknuli su se kad su ugledali šta je unutra, NEVJERICA!
Zagrebački policajci jučer su kod naplatnih postaja Lučko, prilikom obavljanja redovne kontrole u prometu i pojačanog postupanja prema navijačima, zaustavili kombi Opel Vivaro.

Zagrebački policajci jučer su kod naplatnih postaja Lučko, prilikom obavljanja redovne kontrole u prometu i pojačanog postupanja prema navijačima, zaustavili kombi Opel Vivaro. U vozilu je uočena vreća ispunjena marihuanom sakrivena na stražnjem sjedištu kombija.

Vozač, za kojeg je utvrđeno da je 23-godišnji državljanin Crne Gore, uhićen je i priveden u službene prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje.

 
 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da je mladić nabavio veće količine marihuane koju je potom sakrio u kombiju u vlasništvu trgovačkog društva iz Dubrovnika. Obavljenom pretragom kombija pronađeno je 250.2 kilograma marihuane pakirane u 200 plastičnih paketa. Tijekom kriminalističkog istraživanja oduzet je određeni novčani iznos za koji postoji sumnja na to da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Ne propustite