DNEVNI HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR: Škorpije na ivici izdržljivosti, a jedan znak treba da predahne!

Horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR: Škorpije na ivici izdržljivosti, a jedan znak treba da predahne!
Jedan znak biće u nepovoljnoj situaciji - želja da da otkaz kosiće se sa trenutnom finansijskom situacijom.

Jedan znak biće u nepovoljnoj situaciji - želja da da otkaz kosiće se sa trenutnom finansijskom situacijom.

Ovan

Loši odnosi u vašoj radnoj sredini su postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugo do da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svjesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju.

Bik

Osjećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto riješite, onemogućeni. Izbjegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

Blizanci

Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi toga vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

par-ljubav-750x430

Rak

Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predvečer očekujte vijest u vezi nečega što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi što krupno moglo da vam izmakne.

Lav

Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izlijeće nešto što ste željeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od kojeg strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

Djevica

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspijeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspijeh izvjestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

Vaga

Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici trebali da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmjerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutješno usamljena.

Škorpija

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvjesno vrijeme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

Strijelac

Vrijeme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vrijeme izvor velike brige. Bilo da je riječ o ljudskim resursima ili o projektima čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zamjeriti.

Jarac

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osoba koja vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, trebaće vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

Vodolija

Neke porodične obaveze niste ispunili na vrijeme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umjesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji, dan.

Ribe

U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj familiji ili vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali, ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme prespavali.

Ne propustite