ŠOKANTNA VIJEST: Osvojio je cijeli svijet ljubljenjem majke, ali nakon današnjih optužbi ona će propasti u zemlju!

Druga strana sporta
ŠOKANTNA VIJEST: Osvojio je cijeli svijet ljubljenjem majke, ali nakon današnjih optužbi ona će propasti u zemlju!
.

Ako je neko tokom Svjetskog prvenstva u Kataru pokazao ponašanje za primjer to su bili fudbaleri Maroka koji su oduševili svijet ponašanjem i poštovanjem prema roditeljima, prvenstveno majkama koje su bile redovne gošće na tribinama.

Nekoliko članova Lavova Atlasa je dovodilo majke na tribine, a među njima je bio i Achraf Hakimi kojem je bio zagrljaj s majkom bio preći od zagrljaja sa djevojkom.

Scena kako Hakimi ljubi majku nakon utakmice protiv Španije kada su Marokanci eliminisali Crvenu furiju u osmini finala je obišla svijet.

Hakimi se nakon toga vratio klupskim obavezama, a večeras iz Francuske stiže šokantna vijest uz zaista žestoke optužbe na račun odličnog desnog beka.

Prema Le Parisienu 23-godišnja djevojka javila se u policiju uz optužbe da ju je Hakimi iskoristio i napastvovao. Žrtva je odlučila da ne podnosi tužbu, ali je tužilaštvo pokrenulo istragu.

Navodno je dežurni policajac zbog težine optužbi odmah obavijestio svoje nadređene u lokalnoj i regionalnoj policijskoj upravi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Achraf Hakimi (@achrafhakimi)

Istraga je još u toku, a odvija se na temelju iskaza oštećene djevojke. Istražitelji je još nisu ispitali, a interakcija između Hakima i žrtve navodno traje od 16. januara, a sve je počelo dopisivanjem na Instagramu.

U subotu, 25. februara, žrtva je navodno otišla u Hakimijev dom u Boulogneu i to sa taksijem kojeg je za nju naručio sam fudbaler.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Achraf Hakimi (@achrafhakimi)

Kad su stigli, stvari su navodno eskalirale. Žrtva tvrdi, prema Le Parisienu, da ju je Hakimi poljubio u usta, podignuo joj odjeću i poljubio joj grudi unatoč tome što ga je ona zamolila da to ne čini i pobunila se zbog toga.

Optužbe se odnose i na digitalnu pen..et.ra.ciju, odnosno Hakimijevo prodiranje u ženu prstima.

Žrtva se, piše Le Parisien, konačno uspjela osloboditi odgurnuvši Hakimi nogom. Potom je navodno poslala SMS prijatelju koji je došao po nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Achraf Hakimi (@achrafhakimi)

Hakimi nije bio bio u kadru za posljednju utakmicu PSG-a protiv Marseillea i prema društvenim mrežama bio je sam u Parizu, dok su njegova supruga Hiba Abouk i dvoje djece bili na odmoru u Dubaiju.

Ne propustite