BURNA DEŠAVANJA NA NEBU: Za ova tri znaka stiže najljepši period, uživaće u svojoj sreći, a jedan će upoznati ljubav svog života

Horoskop
BURNA DEŠAVANJA NA NEBU: Za ova tri znaka stiže najljepši period, uživaće u svojoj sreći, a jedan će upoznati ljubav svog života
Žurka“ na nebu ove sedmice!

Žurka“ na nebu ove sedmice! Mjesec u trigonu sa Venerom, Venera u trigonu sa Jupiterom, Mars u Blizancima, Mjesec koji ulazi u Blizance...

Astrološki gledano, ova sedmica biće puna zanimljivih i izazovnih preokreta, a tri znaka Zodijaka pamtiće je po velikom prilivu energije i lijepim trenucima na polju posla, emocija i zdravlja.
Ovan
Pred vama je nedjelja koja zahtjeva da pokažete na djelu i hrabrost i inteligenciju. Dopada vam se kad vas neko ili nešto natjera da sagledate situaciju iz svih uglova i pronađete onaj pravi iz kog ćete djelovati i pokazati koliko ste, zapravo, moćni i sposobni.

Ove sedmice sve će vam polaziti za rukom – i na poslu, i u ljubavi, i u porodičnim i prijateljskim relacijama. Ljudi oko vas biće oduševljeni vašom energijom i sposobnošću da im uljepšate život.

Bik
Nećete dozvoliti da vas bilo šta sputava u ostvarenju ciljeva koje ste zacrtali. Možda vam u posljednje vrijeme nije išlo dobro, pogotovo na emotivnom i zdravstvenom planu, ali ove sedmice se konačno sve mijenja.

Bićete zabavni, duhoviti i lucidni, a takvo ponašanje djelovaće kao magnet na osobe suprotnog pola. Obratite pažnju i na osobe sa kojima vas dijeli razlika u godinama – možda se među njima krije neko sa kim biste mogli da ostvarite neočekivano dobru i kvalitetnu vezu. Da li će ona biti emotivna ili prijateljska, zavisiće samo od vas.

Na krilima lijepih emocija i zdravstvene tegobe ćete manje osjećati.

Djevica
Poslije dužeg vremena tavorenja i preispitivanja, konačno se osjećate spremno da zakoračite u novo životno poglavlje. Napustiće vas neraspoloženje i osjetićete priliv energije da promjenite sve ono što vas ne čini srećnom osobom.

Mnogi će biti iznenađeni takvim preokretom, a neki i uplašeni odlučnošću koju će Djevice pokazati, posebno na poslovnom planu. Ne dajte da vas to poljulja, već samo nastavite u pravcu u kom ste krenuli – zvijezde će vas podržati da opet dobijete poziciju u poslovnom okruženju koju zaslužujete.

A ljubav... Pa i ona se "vrti" oko vas, potrebno je samo da obratite pažnju na osobu koju ste u posljednje vrijeme počeli češće da susrećete.

Ne propustite