ZOVU GA 'BAD BOY', VOZI POPUT MANIJAKA: Splićanin koji na YouTubeu objavljuje svoje divlje vožnje motorom sinoć izazvao prometnu dok je bježao od policije

Region
ZOVU GA 'BAD BOY', VOZI POPUT MANIJAKA:  Splićanin koji na YouTubeu objavljuje svoje divlje vožnje motorom sinoć izazvao prometnu dok je bježao od policije
Na raskrižju Velebitske i Dubrovačke ulice u subotu oko 18 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali motocikli kojim je upravljao Duje Galić iz Splita, poznat kao Bad Boy i osobni automobil, prenosi Slobodna Dalmacija.

Na raskrižju Velebitske i Dubrovačke ulice u subotu oko 18 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali motocikli kojim je upravljao Duje Galić iz Splita, poznat kao Bad Boy i osobni automobil, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Vidio sam motor kako leži na sredini križanja, a okolo je bilo četiri ili pet policijskih automobila. Nisam vidio da itko leži ozlijeđen, ali nešto opasno je bilo jer inače ne bi došlo toliko policije", rekao je stanar zgrade koja gleda na taj dio prometnice za Slobodnu.

Slobodna Dalmacija doznaje kako je motociklom upravljao samoprozvani Bad Boy, poznat policiji po brojnim prekršajima, a javnosti po snimkama brzih vožnji.

Bad Boy na svojim društvenim mrežama objavljuje snimke divljih vožnji po splitskim cestama, a na nekim videozapisima ima i milijunske preglede. Uglavnom pritom upravlja motociklom Yamaha MT 09.

U subotu navečer osim Bad Boya, u službene prostorije je odveden i njegov suvozač s motocikla, a prema prvim informacijama do prometne nesreće je došlo dok je bježao od policije i prošao kroz crveno svjetlo.

Isti je vozač u prosincu 2020. godine završio 15 dana u pritvoru na splitskim Bilicama nakon što je objavio snimku vožnje na Yamahi. Tada mu je i zaplijenjen motor i dobio je zabranu upravljanja vozilima A kategorije.

 

 

Ne propustite