LEGENDARNA SERIJA "MALCOLM U SREDINI" :Vraća se u novom izdanju, pristali su svi glumci

Film
LEGENDARNA SERIJA "MALCOLM U SREDINI" :Vraća se u novom izdanju, pristali su svi glumci
Poznati glumac Bryan Cranston koji se proslavio ulogom u humorističnoj seriji 'Malcolm u sredini' prije nego je osvojio svijet puno ozbiljnijom ulogom u 'Na putu prema dolje', ozbiljno nas je razveselio spomenuvši da postoji mogućnost da se otkačena i disfunkcionalna obitelj vrati na male ekrane, a čini se da je cijela originalna glumačka postava oduševljena idejom ponovnog okupljanja.

Poznati glumac Bryan Cranston koji se proslavio ulogom u humorističnoj seriji 'Malcolm u sredini' prije nego je osvojio svijet puno ozbiljnijom ulogom u 'Na putu prema dolje', ozbiljno nas je razveselio spomenuvši da postoji mogućnost da se otkačena i disfunkcionalna obitelj vrati na male ekrane, a čini se da je cijela originalna glumačka postava oduševljena idejom ponovnog okupljanja.

"Volim tu seriju", priznao je Brian u intervjuu za Entertainment Weekly te dodao kako je ona za njega zbog kvalitetnog scenarija bila poput komičnog naličja serije 'Na putu prema dolje'. U nastavku razgovora otkrio je i da Linwood Boomer, producent i autor popularne serije, ozbiljno razmatra ideju snimanja filma kao nastavka serije. 


"Baš kao što je i Vince Gilligan [autor serije 'Na putu prema dolje'] rekao, da postoji sjajna ideja kojom su svi oduševljeni, i on bi stvarno razmislio o povratku na male ekrane. A mi smo svi za. Svi su glumci složni da bismo se voljeli ponovno okupiti, iz istih razloga", poručio je te dodao: "Ne treba mi posao. Ne želim samo biti zaposlen. Ali volim raditi, i volio bih se ponovno ujediniti s tom glumačkom postavom i tim timom, i ponovno ispričati priče kroz taj lik. Moći ponovno postati Hal, u ovim godinama i nakon toliko vremena, bilo bi jednostavno fenomenalno. Oduševljen sam mogućnošću toga", priznao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Cranston (@bryancranston)

Budući da su idejom jednako oduševljeni glumci, kao i obožavatelji kultne serije, iskreno se nadamo da će Linwood uslišiti kolektivne molitve, a zanimljivo je da ovo nije prvi put da se špekulira o snimanju filmskog nastavka serije. Ova je mogućnost prvi put spomenuta još 2020., a sada se o njoj ponovno krenulo intenzivnije razgovarati.

"Bili smo tako sjajna obitelj i ja svakako sam otvoren za nastavak priče ako se pojavi dobra ideja. Bilo bi na primjer fantastično istražiti što se događa s ovom obitelji 20 godina kasnije", poručio je. Podsjetimo, humoristična je serija s emitiranjem krenula 9. siječnja 2000., a emitirano je sedam sezona prije no što su na samom kraju 2006. godine Malcolm (Frankie Muniz) i Reese (Justin Berfield) završili srednju školu.
 

Ne propustite