CRVENE ČIZME KOJE SU POSTALE VIRALNE U ROKU OD 24H

Moda i ljepota
CRVENE ČIZME KOJE SU POSTALE VIRALNE U ROKU OD 24H
Ako ste mislili da su Balenciagine "Bulldozer" čizme nešto najveće što ste vidjeli, prevarili ste se. MSCHF je upravo prešao igricu.

Ako ste mislili da su Balenciagine "Bulldozer" čizme nešto najveće što ste vidjeli, prevarili ste se. MSCHF je upravo prešao igricu. 

Često pišemo o kolektivu MSCHF i njihovim modnim “hackovima” koji uvijek postanu predmetom diskusije na društvenim mrežama. Sjećate li se kada su napravili Birkenstock sandale od starih Hermes torbi koje su nazvali Birkinstock? Surađivali su s Rihannom i brendom Fenty, a krajem prošle godine su predstavili svoju prvu torbu koja je izrađena u Italiji. Njihov posljednji drop je izazvao veliko zanimanje javnosti jer ga jednostavno ne možete ignorirati. Trend predimenzionirane obuće je prisutan već neko vrijeme, a proporcije čizama su otišle u ekstreme. Balenciaga u ponudi ima Bulldozer boots koje smo već vidjeli na Kanyeu i nekim Influencerima i koje su doista najrobusniji nosivi model čizama iz novijih kolekcija.

mschf-viralne-crvene-cizme-7

U ovu oversized igru sada ulazi MSCHF s Astro Boy čizmama koje su inspirirane istoimenim likom iz japanskih stripova. Njegova uniforma je jednostavna i sastoji se od kratkih hlačica i velikih crvenih čizama pomoću kojih leti.

Silueta čizama doslovno izgleda kao da je iz crtanog filma i malo je reći da je pretjerana. Čizme su napravljene od gume i krasi ih samo decentni MSCHF logo i to je jedino decentno na njima. MSCHF je isporučio i kampanju za koju su angažirali Sarah Snyder. Kako ovaj komad funkcionira u svakodnevnom životu? Pogledajte na fotografijama kampanje koja je snimljena u New Yorku. Čizme će sljedeći tjedan biti dostupne na webshopu kolektiva i koštaju 350 dolara.

mschf-viralne-crvene-cizme-5

Ne propustite