ONE MOGU DA OSJETE POTRESE U ZEMLJI PRIJE HAOSA: Snimak ptica zapalio mreže, osjetile šta se sprema i upozorile svijet (VIDEO)

Aktuelno
ONE MOGU DA OSJETE POTRESE U ZEMLJI PRIJE HAOSA: Snimak ptica zapalio mreže, osjetile šta se sprema i upozorile svijet (VIDEO)
-

Društvene mreže zapalio je snimak ptica koje su letele u krug neposredno pred početak stravičnog zemljotresa koji je pogodio Tursku u ponedeljak ujutru.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak jata ptica koje lete u krug neposredno pred početak zemljotresa u Turskoj. Da podsjetimo, prva dva zemljotresa desila su se u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima, a treći je Tursku pogodio oko 17.30 časova.

Viralan snimak je navodno nastao u Turskoj neposredno prije zemljotresa. Portal "Indiatvnews" preneo je ovu vijest, ali ne može da potvrdi da li je snimak nastao zaista u Turskoj u ponedeljak ujutru. Korisnici društvenih mreža navode da snimak jeste zaista nastao u Turskoj.

Upozoravaju ljude da ptice mogu da osjete niske vibracije koje običan čovjek ne može. Zato i jesu krenule "panično" da lete u krug sa namjerom da upozore ljude kakva katastrofa im se sprema.

Izvještaj Geološkog zavoda Sjedinjenih Država navodi da najstariji izveštaj o čudnom ponašanju životinja prije velikog zemljotresa datira iz 373. godine pre nove ere u Grčkoj. Pacovi, lasice, zmije i stonoge su navodno pobegle iz svojih domova nekoliko dana prije zemljotresa. Zemljotresi stvaraju niskofrekventne vibracije koje mogu da osjete neke životinje, uključujući pse.

(MONDO)

Ne propustite