VRIJEME ROĐENJA OTKRIVA VAŠU SUDBINU: U zoru se rađaju hrabri ljudi, a šta ako ste ’’noćna beba’’?

Horoskop
VRIJEME ROĐENJA OTKRIVA VAŠU SUDBINU: U zoru se rađaju hrabri ljudi, a šta ako ste ’’noćna beba’’?
.

Astrolozi su saglasni da je veoma bitno da li ste rođeni rano ujutru, danju, predveče ili noću.

,,Oni rođeni kad je sunce na svom vrhuncu; znači u podne i blizu podne; odlikuju odvažnost hrabrost i otvorenost“, kaže astrolog Kejsi Bad.

Kod onih koji su pak rođeni noću, kaže Bad, sunce je smešteno u donju polovnu astrološke kuće, „pa su zato rezervisaniji, okrenuti sebi i introvertni“.

,,Sunce na dnu astrološke kuće osobu čini osjetljivom i rezervisanom“, kaže astrolog i objašnjava kakav uticaj mesec ima na našu ličnost.

,,Sa suncem dole i mjesecom iznad glave, kaže ona, uticaj sunca je u suštini „prigušen“ ili ublažen. Ne kažem da nema nimalo uticaja, ali „relativni uticaj Mjeseca je malo jači ili očigledniji“, objašnjava ona.

Ako ste rođeni noću (mjesec je u gornjoj polovini vaše karte), „mjesec postaje vaš svjetlosni vođa“, primećuje astrolog Čani Nikolas, dodajući da je mjesec oličenje energije koju mi dobijamo od našeg sunčanog položaja.

,,I sunce i mjesec su nevjerovatno važni, ne postoje jedno bez drugog. Baš kao mjesec na nebu, mesec na našoj karti odražava svjetlost našeg sunca“, objašnjava Nikolas.

Noćne bebe, ako ste se ikada osjećali kao da više rezonujete sa svojim mjesečevim znakom, možda je ovo razlog zašto. Kao što Nikolas kaže, znak, kuća i aspekti meseca u vašoj karti postaju „posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života

I dok Bad primećuje da su sve astrološke karte veoma nijansirane, razlika u dnevnim i noćnim kartama može se smatrati opštim pravilom za tumačenje vaše astrološke karte, prenosi Kstarica

Ne propustite