TUGA DO NEBA: Turski nogometaš preminuo nakon što je satima bio zarobljen u ruševinama klupskih prostorija

Aktuelno
TUGA DO NEBA: Turski nogometaš preminuo nakon što je satima bio zarobljen u ruševinama klupskih prostorija
,

Pogledi iz cijelog svijeta okrenuti su prema Turskoj koju je juče pogodio razoran zemljotres, te je veliki broj poginulih, povrijeđenih, ali i ljudi koji su još uvijek ispod ruševina i ne zna se da li su živi.

Nakon nešto ljepših vijesti koje su stigle rano jutros jer je pronađen živ bivši fudbaler Newcastlea, Atsu, stižu nove tragične vijesti.

Turski mediji prenijeli su informaciju da je život nakon jučerašnjeg zemljotresa izgubio fudbaler koji je imao samo 25 godina, a radi se o Taneru Kahrimanu.

On je bio fudbaler ekipe Kahramanmaras Istiklalsopora, jednog od timova koji se takmiči u BAL ligi, a radise o amaterskom rangu takmičenja.

Ostao je Kahriman zarobljen u ruševinama nakon jučerašnjeg zemljotresa, ali mu spasa nije bilo, te je na kraju preminuo.

Uprkos svim intervencijama koje su izvršene u bolnici za bivšeg fudbalera Orduspora nije bilo spasa.

Poruku saučešća za svog bivšeg fudbalera uputio je Orduspor.

“Taner Kahriman, koji je nosio naš dres prošle sezone, ostao je pod ruševinama zbog rušenja objekata Istiklalspora i preminuo je uprkos svim intervencijama u bolnici. Neka se Bog smiluje našem fudbaleru, naše saučešće njegovoj bolnoj porodici i zajednici Istiklalspor, saopštio je turski klub.

Taner Kahriman nalazio se u klupskim prostorijama u trenutku kada se zgrada srušila, te je ostao zatrpan, te na kraju nije uspio da preživi.

Ne propustite