PRIČA KOJA ĆE VAS NAJEŽITI! Golman otkrio kako je pas spasio njegovu ženu PRAVE KATASTROFE - Minut prije užasa počeo je da zavija...

Sport
PRIČA KOJA ĆE VAS NAJEŽITI! Golman otkrio kako je pas spasio njegovu ženu PRAVE KATASTROFE - Minut prije užasa počeo je da zavija...
,

Cijeli svijet uzdramala je vest koja je jutros došla iz Turske. U ranim jutanjim časovima žestok zemljotres je pogodio pomenutu zemlju, a tamo igra mnogo sportista sa ovih prostora.

U Istanbulu se zatekao i golman Adana Demispora, Goran Karačić, koji je za "Dnevni avaz" ispričao jezivu priču.

- Juče smo doputovali u Istanbul, gdje je danas trebalo da igramo ss Umranijesporom. Međutim, sportski direktor nam je upravo javio da je sve otkazano. Ma kome je sada do fudbala, bitnije je spašavati živote - rekao je rođeni Mostarac i nastavio:

- Svi smo još u šoku. Supruga mi je ostala u Adani. A prve informacije odatle su katastrofalne. I u mom stanu su napukli zidovi, ne znam... Čekamo privatni let za povratak u Adanu.

Objasnio je Karačić kako je njegovu suprugu pas spasio prave katastrofe.

- Sreća da je naš pas počeo da zavija minut prije, tako da ju je probudio. Kada je, kako kaže, zemljotres već dobio na snazi, pokupila je naše dokumente i izašla na ulicu. Trenutno u Adani vlada haos, kao i u cijeloj južnoj Turskoj. Kako sam saznao i video, Adana je polurazrušena, ali možda je i najbolje prošla u toj kompletnoj regiji koju je pogodio zemljotres.

Ne propustite