TURSKA GLUMICA OGLASILA SE NAKON ZEMLJOTRESA U TURSKOJ: "Za sve koji čitaju ovu poruku..."

Objavljeno:06.02.2023 - 11:57
A A A Times Arial

Zemljotres magnitude 7.8 pogodio je rano jutros južnu Tursku.

Brojne turske zvijezde oglasile su se o razornom potresu. Glumica Seda Bakan, poznata po ulozi u turskom filmu Behzat Ç, na Instagramu je napisala: "Probudili smo se uz jako loše vijesti. Brz oporavak želim svima."

Turska glumica Melisa Pamuk putem Twittera zatražila je pomoć za svoju baku i tetku. "Moja baka ne može hodati, bolesna je... Baka i tetka su zarobljene u zgradi. Ne znamo u kakvom je stanju stan, ima li tko u okolini da pomogne? 75. Bulevar Yıl br. .10 Cem apt 4. kat, Antakya", napisala je na Twitteru.

Tuba Büyüküstün, našoj  publici poznata po ulozi u seriji Ambasadorova kći, traži pomoć ljudi iz drugih zemalja: "Turska je proglasila stanje uzbune razine četiri. 'Razina 4' uključuje i poziv za međunarodnu pomoć. Za one širomsvijeta koji čitaju ovu poruku... Naši ljudi, koji su se našli pod ruševinama potresa u mojoj državi traže vašu pomoć kako bi se spasili."

1

Glumac Burak Özçivit, poznat kao Bali-beg, poželio je brz oporavak svojoj zemlji. "Molimo Boga za milost našem stanovništvu koje je izgubilo živote u ovoj katastrofi. Moja sućut njihovim obiteljima i bližnjima, a povrijeđenima želim brz oporavak", poručio je.