ZA DVIJE GODINE NESTALA PORODICA KULAČIĆ: Otac ubio majku, pa maloljetni sin presudio sebi

Crna hronika
ZA DVIJE GODINE NESTALA PORODICA KULAČIĆ: Otac ubio majku, pa maloljetni sin presudio sebi
Ova nesretna porodica zabilježila je dva suicida i jednu likvidaciju.

Ova nesretna porodica zabilježila je dva suicida i jednu likvidaciju. 

Sa ovog svijeta otišao je otac Mirnes, majka Halida i sin Emrah.

2021. godine Mirnes Kulačić likvidirao je svoju suprugu Halidu u Babinoj Rijeci a potom počinio suicid u mjestu Talami. Mirnes je svojoj nesretnoj supruzi pucao u glavu te ispalio nekoliko hitaca. Motiv ove tužne priče bila je ljubomora.

Mirnes se sa Halidom razveo prije dvije godine. Očigledno nije mogao prihvatiti tu činjenicu, zbog čega je u klasičnoj sačekuši odlučio likvidirati Halidu. Učinio je to kada se Halida vraćala kući s posla, sačekao ju je ispred zgrade, a potom usmrtio na licu mjesta.

Kulačić se vozilom udaljio sa mjesta tragedije i to na lokalitet Talama kod Zenice. On je prije nego će oduzeti sebi život poslao poruku 15-godišnjem sinu gdje se nalazi, nagovijestio da ga više neće biti i da ih voli najviše na svijetu.

Njegovo tijelo pronašao je tada 15-godišnji Emrah koji je sebi presudio 2 godine poslije tragedije u kojoj je izgubio i majku i oca.

emrah-kulacic-samoubistvo-zenica-1-1

U Klopčama je 15-godišnji mladić oduzeo sebi život pucanjem iz lovačke puške.

Mladić je rođen 2006. godine. Portal Crna-Hronika saznaje da je njegovo ime Emrah Kulačić koji je u zeničkom naselju Klopče oduzeo sebi život. Nesretni Emrah oduzeo je sebi život pucnjem iz lovačke puške u porodičnoj kući.

Ovo je još jedna tragedija koju je zadesila porodica Kulačić. Maloljetni Emrah živio se sa sestrom kod svog amidže nakon što mu je otac Mirnes likvidirao majku Halidu zbog ljubomore u Zenici. Očevo tijelo upravo je pronašao nastradali Emrah.

 

Ne propustite