FIRENZA TUGUJE, ALI JOVIĆ KONAČNO DOBIO APLAUZE: Niko ne može da vjeruje šta je Srbin uradio

Sport
FIRENZA TUGUJE, ALI JOVIĆ KONAČNO DOBIO APLAUZE: Niko ne može da vjeruje šta je Srbin uradio
-

Fiorentina je u meču 21. kola Serije A poražena kod kuće od Bologne s 1:2.

Na samom startu meča smo vidjeli dva gola, ali u centru pažnje nalazi se srbijanski napadač Luka Jović zbog nevjerovatnog poteza.

Navijači na stadionu u Firenci mogu uživati u utakmici Fiorentine i Bologne jer smo već u prvih 20 minuta meča mogli vidjeti dva gola i nekoliko velikih prilika na obje strane.

U centru pažnje na startu meča našao se Luka Jović zbog nevjerovatne reakcije koju je imao u desetoj minuti jer je na nestvaran način uspio da spasi mrežu Fiorentine.

Nakon prekida lopta je došla do Fergusona koji s četiri metar šutira glavom, golman domaćih je uspio zakačiti loptu, ali bi ona sigurno završila u mreži da Jović nije nestvarno reagovao i glavom ju s linije izbio u teren.

Gosti su smatrali da je lopta prešla gol-liniju i da je to pogodak za njih, ali je sudija samo odmahnuo rukama i pokazao da je sve čisto.

Joviću pred golom protivnika ove sezone možda i ne ide baš najbolje, te ne pruža partije koje se od njega očekuju, ali sigurnno da je ovom reakcijom zaslužio itekakve pohvale od navijača Fiorentine.

Ovaj 25-godišnji napadač je u dosadašnjih 18 mečeva u Seriji A u dresu Fiorentine uspio zabiti svega tri gola.

No, samo tri minuta kasnije Bologna je stigla do prednosti kada su gosti došli do penala, a pogodak s bijele tačke zabio je Orsolini.

Ipak, slavlje igrača Bologne nije dugo trajao jer je samo šest minuta kasnije Fiorentina uspjela da poravna na 1:1.

U centru pažnje bio je Saponara koji je pogodio sjajno za 1:1 nakon što ga je odlično uposlio Gonzalez.

Posch je u 47. minuti donio veliki trijumf gostima i to nakon punih 13 godina u Firenci...

Ne propustite