TINEJDŽERKA PRVI PUT ODIGRALA LOTO, OSVOJILA 33 MILIONA EURA: Pogledajte šta je uradila prvo!

Zanimljivosti
TINEJDŽERKA PRVI PUT ODIGRALA LOTO, OSVOJILA 33 MILIONA EURA: Pogledajte šta je uradila prvo!
Juliette Lamour je sa svojih 18 godina postala najmlađa Kanađanka koja je ikada osvojila veliku nagradu na lutriji – konkretno 48 milijuna kanadskih dolara, odnosno preko 33 milijuna eura.

Juliette Lamour je sa svojih 18 godina postala najmlađa Kanađanka koja je ikada osvojila veliku nagradu na lutriji – konkretno 48 milijuna kanadskih dolara, odnosno preko 33 milijuna eura.

Da stvar bude bolja, bio je to prvi put da je uopće uplatila listić lota, piše BBC News.

- Naravno da sam plakala od sreće. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam osvojila ovakav dobitak na svom prvom listiću za lutriju - rekla je presretna Juliette koja živi u Ontariju sa svojim roditeljima.

Na listić je potpuno zaboravila sve dok nije čula vijest da je netko iz njenog rodnog grada osvojio ovaj veliki iznos. Preko mobilne aplikacije provjerila radi li se baš o njoj, a kada se na ekranu pokazalo da je upravo ona taj "veliki pobjednik", njezin kolega je doslovce je pao na koljena u nevjerici.

- Počeo je vikati od uzbuđenja. Ma zapravo svi su vikali da sam osvojila 48 milijuna dolara – prisjeća se sretna dobitnica. Šef joj je nakon toga rekao da može otići ranije s posla, ali je njezina majka ipak inzistirala da ostane i smjenu odradi do kraja.

Juliette priznaje da bi mnogi tinejdžeri na njezinom mjestu brzo "podivljali", no ona planira ostati čvrsto na zemlji, završiti studij i postati liječnica. Novac će joj samo pomoći da na tom putu ne mora brinuti o troškovima i kreditima. Zbog toga je prvi potez ove novopečene milijunašice bilo angažiranje financijskog savjetnika.

Prije nego krene sa studijem medicine, ipak se planira zabaviti.

- Kad završi škola, moja obitelj i ja ćemo odabrati kontinent i početi istraživati. Želim doživjeti različite zemlje, proučavati njihovu povijest i kulturu, probati njihovu hranu i slušati njihov jezik – otkriva.

Ne propustite