OBOŽAVA BITI KUĆANICA:'Moj posao je da moj muž bude sretan: Ja sam tu da kuham i čistim.., a on da brine o nama'

Objavljeno:04.02.2023 - 14:43
A A A Times Arial

Suprugu ručak kuham večer prije, slažem mu odjeću i brinem se da kuća bude čista i dobro miriše kad se vrati s posla kući. Služim svim njegovim potrebama kako bih mu olakšala život, rekla je Estee

Estee Williams (25) iz Virginije, SAD, pet sati dnevno provodi u kuhinji i kaže da je njen posao olakšati život svom suprugu. Vjeruje u tradicionalne rodne uloge i  tvrdi da bi muž trebao biti taj koji treba hraniti i štiti svoju obitelj, dok bi žena trebala preuzeti ulogu domaćice.


Unatoč tome što ona i suprug nemaju djece, Estee se ne slaže s tim da žene moraju moći sve i ne želi ići raditi, a nakon posla kuhati i čistiti.


Njezin suprug Connor (23) radi kao električar, dok Estee ostaje kod kuće kako bi kuća uvijek bila čista i ručak skuhan. Kaže kako svaki dan provede do pet sati pripremajući obroke.


- Ručak suprugu kuham večer prije, slažem mu odjeću da sve bude organizirano i pobrinem se da kuća bude čista i dobro miriše kad dođe kući. Služim svim njegovim potrebama kako bih mu olakšala život. Definitivno nisam odrastala u tradicionalnom okruženju. Roditelji su mi se razveli kad sam bila dijete, a mama je spajala kraj s krajem. Znala sam da ne želim biti žena koja radi cijeli dan, a onda mora doći kući čistiti. 'Oduvijek' sam znala da želim biti kućanica i da imam partnera koji cijeni tu ulogu - ispričala je Estee.

Kada  je upoznala Connora shvatila je da imaju iste poglede i vrijednosti. 


- Kada smo se upoznali, studirala sam meteorologiju, ali nedugo nakon odustala sam od fakulteta. Nisam ni planirala imati karijeru jer sam znala da želim ostati kod kuće i brinuti o domu i svom mužu - dodala je