PADALA U NESVIJEST ZBOG HEMIOTERAPIJE Slavna glumica (85) boluje od raka i bori se kao lavica: Cijeli Holivud gledao je sinoć u njenu ljepotu i stvarno je IZVANREDNA ŽENA

Objavljeno:04.02.2023 - 13:12
A A A Times Arial

Kako je bila uzbudljiva sinoćna premijera sportske komedije "80 for Brady" u Los Anđelesu! Džejn Fonda (85) koja igra jednu od glavnih uloga u ovom filmu pojavila se u odjelu kraljevske ljubičaste boje. Slavna glumica vodi borbu sa rakom i svojom snagom inspiriše mnoge.

Džejn Fonda (85) je u septembru prošle godine saopštila da boluje od raka i da je odmah počela sa terapijom. Holivudskoj zvezdi je dijagnostikovan Non-Hočkinov limfom, kancer ćelija imunog sistema. Uzrok bolesti je nepoznat, ali ima dokaza za virusnu etiologiju.


"Zaista me sve to jako pogodilo. Ponekad bih potpuno ostala bez energije. Inače mogu da radim sklekove i po nekoliko minuta, ali dok sam primala hemioterapiju, srušila bih se posle 30 sekundi", rekla je za "Holivud reporter".

Tom Brejdi sa glavnim glumicama na premijeri u Los Anđelesu foto: JIM RUYMEN/ UPI

Džejn Fonda bori se kao lavica. Nastavila je sa snimanjima, a u naredna četiri meseca biće prikazana tri filma sa njom kao glavnom glumicom.

Prvi je komedija "80 for Brady" koja će biti premijerno prikazana trećeg februara. Pored Džejn glavne uloge tumače Sali Fild, Rita Moreno i Lili Tomlin. Čuvene glumice igraju osamdesetogodišnje navijačice koje pokušavaju da dođu na Super Boul. U filmu se pojavljuje i Tom Brejdi koji igra sebe, a pritom je i producent ovog ostvarenja.

Kakva ekipa foto: JIM RUYMEN/ UPI

Brejdi je sinoć blistao na crvenom tepihu uz sjajnu glumačku ekipu i bilo je to njegovo prvo pojavljivanje na ovakvoj vrsti događaja bez bivše supruge Žizel Bindšen nakon razvoda prošle godine. Slavna manekenka će uskoro u intervjuu za "Vanity fair" otkriti svoju stranu priče.

Fonda je na crvenom tepihu pokazala svu moć svoje lepote i stila i dokaza po ko zna koji put da je izuzetna žena.


Drugi film u kojem ćemo uskoro gledati filmsku ikonu jeste "Moving On", reč je o drami sa elementima komedije, koja u bioskope stiže sredinom marta, a u kojoj se glumica, uz Lili Tomlin, bori protiv supruga njihove nedavno preminule prijateljice.

Sredinom maja premijeru će imati nastavak komedije iz 2018. godine "Klub zadovoljnih žena", u kojoj igraju i igraju Dajana Kiton, Kendis Bergen i Meri Stinburgen.