NEĆE VAM BITI LAKO, nemamo dobre vijesti: 3 ZNAKA ZODIJAKA ĆE OSJETITI NAJJAČI UDAR SNJEŽNOG PUNOG MJESECA

Horoskop
NEĆE VAM BITI LAKO, nemamo dobre vijesti: 3 ZNAKA ZODIJAKA ĆE OSJETITI NAJJAČI UDAR SNJEŽNOG PUNOG MJESECA
Iako naredni pun Mjesec donosi pozitivnu vibraciju, neki horoskopski znaci će se ipak malo mučiti tokom ovog perioda.

Iako naredni pun Mjesec donosi pozitivnu vibraciju, neki horoskopski znaci će se ipak malo mučiti tokom ovog perioda.

Naredni pun mjesec nas očekuje 5. februara, a kako smatraju astrolozi donosi period povjerenja, ljubavi i srca.

Tzv. sniježni Mjesec biće u znaku Lava, a nazvan je Sniježnim jer u to vrijeme u većini država SAD-a pada najviše snijega.

U vrijeme ovog punog Mjeseca je idealno da se posvetite stvarima koje vas ispunjavaju i koje volite i da uživate u tome.

Pun mjesec u Lavu nas podsjeća da je vrijeme da se vratite sebi i jednostavnim stvarima, ipak vaši međuljudski odnosi bi mogli da budu napeti.

Za 3 horoskopska znaka period snežnog punog Mjeseca će donijeti najviše sreće, ali neki će se ipak suočiti sa raznim izazovima.

U nastavku vam predstavljamo 4 znaka kojima ovaj sniježni pun Mjesec neće biti baš lak:

Ovan


Koliko god da ste hrabri i voljni da izađete van svoje zone komfora, nešto bi u periodu punog Meseca koji dolazi moglo da isprovocira vaš ego.

U susretu sa vašom petom slavljeničkom kućom autentičnosti, dece, kreativnosti i samoizražavanja, teme vezane za vaše hobije, strastvene projekte i jezik ljubavi će biti u prvom planu.

Ipak, dok ste u kontaktu sa buntovnim Uranom, nove društvene okolnosti i okruženje u kojima se nalazite bi mogle da dovedu do krajnje neočekivanih osećanja i čak preispitivanja vašeg prijatljstva sa nekim.

Nemojte da zanemarite svoju intuiciju, čak iako imate sve činjenice. 

Rak


Vaše samo prisustvo pokreće revoluciju, zato ne oklijevajte da se umrežite i uspostavite veze. Ako osvjetlite svoju drugu kuću udobnosti, finansija i sistema vrijednosti koja traži stabilnost, mogli biste da vidite da vam se smješi mala finansijska pobjeda. 

PItate te se zašto se onda nalazite među horoskopskim znacima kojima ovaj pun Mjesec neće biti lagan? Uran koji je u kontaktu sa Suncem i Mjesecom bi mogao da "začini" stvari posebno kada se radi o vašim humanitarnim poslovima i pukom osjećanju pripadnosti svijetu.

Ovo bi moglo da izgleda kao potezanje kanapa između vaše riječi i obaveza u odnosu na događaje bez presedana koji nadolaze. Prepuštanje kontrole će vam mnogo poslužiti. 

343545-punmesecshutterstock-1044034966-ff

Jarac
Sistem vrijednosti i/ili dinamika roditelj-dijete mogli bi da budu od većeg značaja pod februarskim punim Mjesecom, ali možda ne na način na koji očekujete.

Na primjer, Mjesec će zapaliti vašu intimnu osmu kuću spajanja, zajedničkih ulaganja i zajedničkih resursa.

Vaša saradnja sa braćom i sestrama i/ili onima iz vašeg neposrednog okruženja mogla bi neočekivano da dovede u pitanje vašu želju za slobodom, ali je bitno da poštujete svoje granice i da stojite čvrsto na zemlji sa svojom istinom.

Ne propustite