Arsenije iz „Slagalice“ o kojem je pričala cijela Srbija tvrdi da mu RTS duguje pare – I NEĆE DA MU IH DA

Objavljeno:03.02.2023 - 14:45
A A A Times Arial

Arsenije Arsić, o kojem je zbog učešća u "Slagalici" pričala cela Srbije, tvrdi da mu RTS duguje novac - i da neće da ga isplati.

Mladi student ekonomije iz Beograda dve večeri zaredom je sve gledaoce Slagalice ostavio bez teksta i nastup završio sa 412 poena, naspram 69, koliko je osvojio njegov protivnik.

Prošle godine takmičio se i u „Poteri“ kad je zajedno sa svojim profesorom i kolegama oborio rekord kviza, a Arsenije je ostavio toliko snažan utisak na voditelja te emisije Jovana Memedovića, da je on dalje u toku snimanja i ostale takmičare oslovljavao njegovim imenom.

U polufinalu kviza „Slagalica“ koji se emituje već skoro 30 godina, dogodila se prava borba, ali Arsenije nije bio zadovoljan, a nije ni želeo da prizna da je njegov protivnik, Aleksa Stefanović, pobedio zbog svog znanja, nego je bio ubeđen da je rezultat takav zato što je on bio suviše spor.

„Znate šta, osećam izvesnu dozu samokrtike zbog sporosti kojoj inače nisam sklon. Mislim da razlika nije realna. Jeste njemu u korist, ali ne ovoliko već da se to pre svega duguje meni i mojoj sporosti. Ono što mogu da kažem, da želim da sutra bude kvalitetnije i neka mi Bog pomogne da preokrenem“, kazao je Arsenije na kraju emisije nakon što ga je voditeljka Kristina Radenković upitala kako se oseća.

Sledećeg dana gledali smo iste takmičare u novom okršaju, koji je već prerastao u obračun „delija“ i „grobara“.

Aleksa je pobedio i postao prvi finalista superfinala TV Slagalice, mada je skromno igru ocenio kao „gore od ovog ne može“. Arsenije je rekao da je dobro i da je „poluzadovoljan“.

Ipak, da ga je ispadanje iz igre zabolelo malo više nego što je hteo da prizna, pokazao je van kamera – a Aleksa se pobrinuo da gledaoci saznaju za njegov sledeći potez. Na Tviteru je, uz poruku „Ko gubi, ima pravo da se ljuti“, objavio da ga je Arsenije blokirao.

Aleksa je, međutim, ubrzo obrisao svoj Tviter nalog, ali Arsenije je nastavio da tvituje, kao i mnogi gledaoci.

Arsenija Arsić, sada, međutim, tvrdi da i dalje nije dobio novčanu nagradu koja mu sleduje, te da ga je RTS uskratio za novac koji treba da dobije.

U novoj objavi na Tviteru, Arsenije Arsić tvrdi da mesec dana kasnije – para od RTS-a nema.

„Prošlo je više od mesec dana od superfinala, a RTS i dalje nije isplatio novčane nagrade. Samo kažem“, napisao je Arsenije.