MODRA LEĐA, RUKA U GIPSU, HEMATOMI... Ovo su povrede koje je hirurg monstrum nanio svojoj supruzi, a sada se brani šutnjom (FOTO)

Aktuelno
MODRA LEĐA, RUKA U GIPSU, HEMATOMI... Ovo su povrede koje je hirurg monstrum nanio svojoj supruzi, a sada se brani šutnjom (FOTO)
Nikola Ostojić, hirurg sa VMA, brutalno je pretukao svoju suprgu I. O. pred njihovo troje maloletne djece i danas se šutnjom branio pred tužiocem Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Nikola Ostojić, hirurg sa VMA, brutalno je pretukao svoju suprgu I. O. pred njihovo troje maloletne dece i danas se ćutanjem branio pred tužiocem Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako "Blic" saznaje, nesrećna žena pretrpela je povrede uha, butine, slomljena joj je ruka i dva leva rebra.

Povrede koje je suprug naneo I. O.

Kako se vidi i na fotografijama, u pitanju su teške telesne povrede za koje suprugu Nikoli Ostojiću preti od dve do 10 godina robije.

Podsetimo, on je pre dva dana u porodičnom domu pištoljem brutalno pretukao suprugu i naneo joj teške telesne povrede u vidu loma četiri rebra, nadlaktice, a nesrećna žena je imala brojne hematome po glavi.

Povrede koje je suprug naneo I. O.

Nesrećna žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Komšije su ranije ispričale da par nije delovao kao da se u kući odvija porodično nasilje.

.

- Delovalo je kao da nemaju problema jer su uvek bili na nekom nivou, imaju vilu i voze dobre automobile - kažu komšije i dodaju da nisu videli kako pripadnici MUP Srbije odvode doktora sa lisicama na rukama.

.

Inače, na društvenim mrežama doktor i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman tako brutalno da je prebije.

 

blic.rs

Ne propustite