Svećenik o MMA borcu: "Mladi čovjek može biti ponesen nepažnjom, ali to ne opravdava"

Objavljeno:03.02.2023 - 09:11
A A A Times Arial

Foto: Facebook/Kristijan Zeba

Riječki  svećenik iz Župe Sv. Križa u gradskom naselju Srdoči oglasio se o napadaču s Platka, istreniranom MMA borcu Luki Tirielu Abramoviću. Kaže da nije sudac niti to smije biti, ali da će biti tihi molitelj za sve.

"Dragi moj Luka! Žao mi je što se ove nedjelje dogodila situacija i ponašanje koje nije ni malo primjereno niti opravdano. Pogodila me ova vijest za koju sam danas tek čuo. Nisam sudac niti to smijem biti, ali bit ću tihi molitelj za sve. Da se više nikad nikome ne dogodi. Mladi čovjek može biti ponesen svojom ne pažnjom ali to ga ne opravdava. Stoga molimo svi jedni za druge.

A svima kojima je sada najteže u boli na duši i na tijelu molim Gospodina za zdravlje i brzi oporavak. A nama svima neka ovo bude za opomenu. Ljubiti, opraštati i moliti za oprost", napisao je na Facebooku svećenik Kristijan Zeba.

Zeba je svoj komentar napisao uz raniju objavu na Fejsu na kojoj je njegova fotografija s Abramovićem uz opis: "Nakon sv. Mise s našim MMA borcem i župljaninom Lukom Abramovićem".