POZOR: Uznemirujući sadržaj

STRAVA U POSUŠJU: Psa svezanog za auto vukli po centru mjesta. 'Užas, samo je nastavio voziti!'

Objavljeno:02.02.2023 - 21:44
A A A Times Arial

Mediji pišu o prizoru koji je zgrozio građane, a istom je svjedočio i naš čitatelj, kazavši kako se auto nije zaustavljao na upozorenja. Iz policije kažu kako su slučaj proslijedili tužiteljstvu

Tužno i užasno. Nemam riječi. Svi smo bili zgroženi, nije mi jasno kako je pas dospio tamo, auto je samo prošao, nije reagirao na naša upozorenja da stane - rekao nam je čitatelj koji je stravičan prizor psa svezanog za auto snimio u centru Posušja u četvrtak oko podneva.

Sa slučajem je upoznata i policija, koja kaže kako su po prijavi poduzete sve zakonske radnje.

- Osoba je pronađena, uzeta je izjava i slučaj je predan nadležnom tužilaštvu Zapadnohercegovačkog kantona - kazali su iz PU Posušje za Klix.ba.


O užasnom činu raspisali su se lokalni mediji, a Bljesak.info piše kako je došlo do nesretnog slučaja, odnosno da žena koja je bila za volanom Mercedesa navodno nije znala da je pas bio svezan za automobil.


Točne okolnosti policija će utvrditi naknadno.

- Mislim da je pas već bio mrtav, ili barem nije bio pri svijesti. To je praktički centar grada. Eto kako jadnih i nemarnih ljudi ima - zaključio je naš čitatelj koji je snimio užasan prizor u Ulici Ante Starčevića.
AD

POZOR: SADRŽAJ JE UZNEMIRUJUĆ

pas-posusje1