NOVČANE PREVARE I SLOMLJENO SRCE: 3 horoskopska znaka kojima će februar biti paklen, jeste li među njima?

Horoskop
NOVČANE PREVARE I SLOMLJENO SRCE: 3 horoskopska znaka kojima će februar biti paklen, jeste li među njima?
.

Nakon što smo nekako preživeli januar, na vrata je pokucao februar, mjesec zaljubljenih. I dok to na prvu djeluje odlično, zvijezde i astrolozi upozoravaju da će veljača februar 2023. biti za tri horoskopska znaka jako turbulentan i ispunjen izazovima na svakom koraku.

Rak

Rakovi će biti opterećeni obavezama sa svih strana. Energija im neće biti na uobičajenom nivou pa će se teško nositi sa zaduženjima, a probleme će im stvarati i loša koncentracija. Treba  da se paze grešaka i loših poslovnih i finansijskih procjena, a u intimnom životu trzavica. Krajem mjeseca osjetiće olakšanje, a posebno na ljubavnom planu.

Lav

Lavovima će februar biti naporan zbog porasta obaveza. Osjećaće da ne mogu da predahnu jer čim dovrše jedan zadatak, doći će novi, a najnapornije će im biti u danima nakon 20. u mjesecu. Ljubavni život parova biće pun napetosti dok bi samci mogli da pate za nekim ko ih ne može usrećiti.

Strijelac

Strelčevi će ovog mjeseca biti napeti i nervozni. Često će biti na ivici nerava pa će biti samo pitanje trenutka kad će se s nekim posvađati. Trebalo bi da paze da u ljutnji ne kažu stvari zbog kojih će kasnije zažaliti. Finansijska situacija biće promjenljiva, a krajem meseca na vidjelo će isplivati ljubavni ili porodični problemi kojima će se morati ozbiljno da pozabave, prenosi Krstarica

Ne propustite