Vukanoviću oduzet Volvo: Blokirao ulaz u Gradsku upravu Trebinja zbog vatrogasaca

Bosna i Hercegovina
Vukanoviću oduzet Volvo: Blokirao ulaz u Gradsku upravu Trebinja zbog vatrogasaca
.

Lice iz Trebinja čiji su inicijali N.V. parkiralo je danas automobil Volvo na trotoar ispred glavnog ulaza u Gradsku upravu u tom gradu čime je bio otežan ulazak strankama i ugrožena sigurnost pješaka, saopšteno je iz trebinjske Policijske uprave.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje ga je kvalifikovalo kao krivično djelo nasilničko ponašanje. Policijski službenici su izvršili uviđaj na licu mjesta u Ulici Vuka Karadžića i tom prilikom su privremeno oduzeli automobil.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić izvinio se građanima koji su zbog ponašanja narodnog poslanika Nebojše Vukanovića bili onemogućeni da završe svoje aktivnosti u Gradskoj upravi.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović rekao je novinarima da je vozilo parkirao pred zgradu Gradske uprave jer je više puta tražio odgovore od gradonačelnika u vezi sa mobingom vatrogasaca, te da mu je odgovor uskraćen.

Komentarišući Vukanovićeve izjave o mobingu nad pojedinim vatrogascima i radnicima, Ćurić je novinarima rekao da o svemu postoji zakonska procedura, prenosi Radiosarajevo

Ne propustite