BILA JE BUCMASTA DJEVOJČICA, A DANAS JE JEDNA OD SRPSKIH NAJLJEPŠIH GLUMICA: Nikada nećete pogoditi o kome je riječ, a BAŠ SVI JE ZNATE

Film
BILA JE BUCMASTA DJEVOJČICA, A DANAS JE JEDNA OD SRPSKIH NAJLJEPŠIH GLUMICA: Nikada nećete pogoditi o kome je riječ, a BAŠ SVI JE ZNATE
l

Jedna od najljepših mladih glumica Milena Radulović nedavno je sa svojim pratiocima na Instagramu podijelila fotografije iz djetinjstva.

2858521-toma-3-ff

FOTO: PRINTSCREEN/RTS

Njena vitka figura danas obara s nogu, ali nije oduvijek bilo sve tako idealno. Za nju je morala malo da se pomuči. Glumica je, kako je sama priznala, imala problema s viškom kilograma, pa su je drugari u školi često zbog toga zadirkivali. Na prvu dijetu otišla je već sa 11 godina.

1792189-foto-nebojsa-babic-1-ff

FOTO: NEBOJŠA BABIĆ

Milena Radulović rođena je 29. januara 1995. godine. Najviše prašine podigla je njena epizoda u filmu "Toma", gdje joj je pripala uloge treće žene čuvenog pjevača Tome Zdravkovića. Prošle godine imala je prvu premijeru u pozorištu "Alisa u zemlji strahova" i film ruske produkcije "Superdeep" u kojem Radulovićeva igra glavnu ulogu - epidemiološkinju Anu Frojdovu koja ima zadatak da otkrie uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje.

Posljednje što je uradila je serijal Školske redakcije RTS "Nekada davno – Srpske narodne bajke".

Bojan Žirović je narator u čitavom serijalu, a Milena Radulović čita "Pepeljugu", "Devojka cara nadmudrila" i "Đavo i njegov šegrt". Napominje da serija nije namijenjena samo djeci, već da se objašnjava i psihološko porijeklo motiva – odrastanja, snova, sukoba mudrosti i materijalnog bogatstva i tako dalje, što ju je inspirisalo da ponovo prođe sve te bajke ponovo.

3198229-trag-divljaci-crveni-tepih-03102022-0170-ata-images-ff

FOTO: ATA IMAGES

"Zato što one duboko govore o psihologiji čoveka koja se ne menja, a mi kao deca pratimo priču i sve te fantastične motive, a onda kad shvatiš da su svi oni duboko utemeljeni na mentalitetu, psihologiji... nekim stvarima koje su za sve ljude večno pitanje, onda shvatiš da je to jedan fenomenalan način da se ispriča nešto sa čime se mi borimo i pokušavamo da shvatimo čitavog života", izjavila je gostujući u Beogradskoj hronici, piše Kurir.

Ne propustite