ŠTA SE DESILO S NAJVEĆIM NOVAKOVIM NAVIJAČEM U AUSTRALIJI? Pratilo ga 10 policajaca, a sve zbog NJEGOVE MAJICE

Sport
ŠTA SE DESILO S NAJVEĆIM NOVAKOVIM NAVIJAČEM U AUSTRALIJI? Pratilo ga 10 policajaca, a sve zbog NJEGOVE MAJICE
,

Najveći Novakov fan sa tribina Australijan opena Zoran Pavlović dospio je u centar pažnje javnosti kada se u Melburnu pojavio u majici "Đoković, Džordan, Mesi", a potom i kad ga je kamera "uhvatila" sa slovom "Z"

Uslijedio je totalni haos na meču četvrtfinala sa Rubljovim, kada je Zoran došao na meč u majici preko koje je stajalo slovo "Z". Svi vodeći globalni mediji tada su prenijeli čuvenu sliku Pavlovića, koja je brzo obišla cijeli svijet.

3321240-zoran-pavlovic-ff

FOTO: KURIR

To, navodno, nije imalo nikakve veze sa ruskom vojskom, već se radi o ličnim Zoranovim majicama koje ih nosi već dugi niz godina, sa početnim slovom njegovog imena.

Mnogi si se poslije toga pitali gdje je Zoran, jer je do tada bio vidljiv u TV prenosima na gotovo svakom meču Novaka Đokovića.

Tada su se svi pitali da li će Pavloviću biti dopušten ulaz na "Lejver arenu", ali sve je bilo jasno u prenosu meča na Eurosportu.

Zoran je ponovo bio u prvim redovima, ali su mnogi mediji primjetili da je on ponovo na meču "uprkos podršci Rusiji".

3330754-zoran-telegraf-uk-ff

FOTO: SCREENSHOT

Na finalu nije viđen u prvim redovima, pa su se mnogi pitali da li je bio na meču.

Odgovor na to pitanje potražili su od njega.

- Bio sam na finalu i gledao Novaka. Međutim, pratilo me je 10 policajaca u civilu sve vreme i zato sam odustao od prednjeg dela tribina. Ponovo moram da ponovim da nisam ni u jednom trenutku bio uhapšen i da ću po dolasku u Beograd tužiti sve medije koji su objavili da sam hapšen - kaže Zoran Pavlović za Kurir.

Najavljuje da će pratiti Novaka na mečevima širom planete.

Veliki Novakov navaijač ne krije sreću zbog velike pobjede. Dodaje da mu je Novak potpisao nekoliko majica i na jednoj napisao Zoranu od Novaka.

3321200-untitled3-ff

FOTO: KURIR

Ne propustite