PROŠLO JE TAČNO MESEC DANA OD NESTANKA ANE VOLŠ! Oglasila se njena majka, s bolom u glasu: Evo šta je poručila

Aktuelno
PROŠLO JE TAČNO MESEC DANA OD NESTANKA ANE VOLŠ! Oglasila se njena majka, s bolom u glasu: Evo šta je poručila
l

Ana Volš (39), Beograđanka koja je godinama živjela u Americi gdje je radila i osnovala porodicu sa izabranikom Brajanom Volšom, proglašena je nestalom 4. januara ove godine, ali joj se svaki trag gubi u novogodišnjoj noći zbog čega se sumnja da je tada ubijena.

Za njeno ubistvo optužen je njen muž Brajan sa kojim ima tri sina, ali Anino telo nije pronađeno ni poslije mjesec dana. Anina majka, Milanka Ljubičić, sa bolom u glasu za Kurir kaže da nije dobro.

1314407-screenshot-20230110-093404-ff

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

- Niko mi ništa nije dostavio. Još čekam rezultate iz američke policije o mom detetu - rekla je Milanka, koja odbija da poveruje u to da joj je kćerka ubijena, zbog čega je preko Ministarstva spoljnih poslova zatražila zvanične izveštaje iz američke policije o slučaju svoje kćerke.

1319499-3311558-anavolssamamommilankomljubicicfbbeogradjankanestalauamerici-ls-ff

foto: Društvene mreže

U istrazi je otkriveno da je Brajan Volš Anu nasmrt pretukao 1. januara nakon što im je otišao gost s kojim su u svojoj kući slavili Novu godinu.

- Dokazi protiv njega su internet pretraga o tome kako da se reši tela, zatim Anina garderoba i nakit pronađeni na deponiji u blizini kuće u kojoj živi njegova majka, kao i 10 kesa za đubre koje je bacio posle ubistva - podsjeća izvor Kurira.

Pronađena je Anina omiljena ogrlica sa tragovima krvi, kao i "Prada" torba koju je voljela da nosi sa istim tragovima.

Ne propustite