OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE PAKAO U FEBRUARU: A ovaj znak se mora paziti novčanih prevara

Objavljeno:01.02.2023 - 19:32
A A A Times Arial

Pred nama je drugi mjesec 2023., februar, a koji će za neke horoskopske znakove biti posebno turbulentan.

Nova godina za mnoge predstavlja novi početak, okretanje nove stranice u životu i pokretanje novih projekata, a iako bismo svi željeli vjerovati kako će nam početkom godine sve ići glatko i od ruke, neki će se horoskopski znakovi poprilično namučiti sa svojim životnim okolnostima ove zime.

Naime, nakon što smo priveli januar kraju, na vrata je pokucao februar, mjesec zaljubljenih, karnevala, krofni i maškara. I dok to na prvu djeluje odlično, zvijezde i astrolozi sugeriraju da će februar 2023. biti za tri horoskopska znaka jako turbulentan i ispunjen izazovima na svakom koraku.

Jeste li među tim nesretnicima kojima će sam početak godine biti tako izazovan, saznajte u nastavku.

Rak

Rakovi će biti opterećeni obavezama sa svih strana. Energija im neće biti na uobičajenom nivou pa će se teško nositi sa zaduženjima, a probleme će im stvarati i loša koncentracija. Trebaju se paziti grešaka i loših poslovnih i finansijskih procjena, a u intimnom životu trzavica. Krajem mjeseca osjetit će olakšanje, a posebno na ljubavnom planu.

Lav

Lavovima će februar biti naporan zbog porasta obaveza. Osjećat će da ne mogu predahnuti jer, čim dovrše jedan zadatak, doći će novi. Užurban ritam prilično će ih iscrpiti, a najnapornije će im biti u danima nakon 20. u mjesecu. Ljubavni život parova bit će pun napetosti dok bi samci mogli patiti za nekime ko ih ne može usrećiti.

Strijelac

Strijelci će ovog mjeseca biti napeti i nervozni. Često će biti na rubu živaca pa će biti samo pitanje trenutka kad će se s nekime posvađati. Trebali bi paziti da u ljutnji ne kažu stvari zbog kojih će kasnije zažaliti. Finansijska situacija bit će promjenljiva, a krajem mjeseca na vidjelo će isplivati ljubavni ili porodični problemi kojima će se morati ozbiljno pozabaviti, piše story.hr.