TURSKA

IAKO JE PRIJELAZNI ROK ZAVRŠEN: Fiorentina prodaje Jovića u lidera najkontroverznije lige u Evropi, ovdje bi morao zablistati

Objavljeno:01.02.2023 - 19:07
A A A Times Arial

Srpski centarfor Luka Jović nije dobar ni za Fiorentinu, prenose inostrani mediji sa naznakom da se uprava želi riješiti njegovih usluga.

‘Viola’ je nakon određenog vremena ustanovila da Jović neće tek tako vratiti svoju karijeriu na pravi kolosjek i sada želi njegovim odlaskom napraviti mjesto na novu akviziciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Iako je transfer rok završen, postoji liga u kojoj su klubovi slobodni da još sedam dana kupuju i posuđuju pojačanja, što je spas za Italijane.

Sabah prenosi kako je Galatasaray ponudio Fiorentini da u prvobitnom slučaju posudi Jovića, a na kraju sezone i otkupi njegove usluge.

S obzirom da se Fiorentina želi riješiti Jovića, očekuje se da ponuda turskog lidera na tabeli bude prihvaćena, dok će se sa Srbinom oko uslova tek pregovarati.

No, Jović nije u poziciji da bira i nakon što je uvidio da mu nogomet u Italiji ne odgovara previše, možda je spreman prihvatiti ponudu ljudi koji ga zaista dugo žele u svom dresu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Kao što smo i najavili, sedam dana će klubovi imati za dogovor, kao i Jović da dobro razmisli koliko je zaista spreman žrtvovati se i konačno pokrenuti karijeru u nešto slabijoj, ali kontroverznoj ligi.

Poslije Njemačke, Španije i Italije, možda je Turska “obećana” zemlja za rasnog golgetera. Samo je jedan način da saznamo.