OVA ŽENA SE LAŽNO PREDSTAVLJA KAO PRIJATELJICA ANE VOLŠ: Obmanula narod, iznijela IZMIŠLJOTINE, evo o ČEMU je RIJEČ

Aktuelno
OVA ŽENA SE LAŽNO PREDSTAVLJA KAO PRIJATELJICA ANE VOLŠ: Obmanula narod, iznijela IZMIŠLJOTINE, evo o ČEMU je RIJEČ
-

Pamela Bardi već sedmicama u medijima govori o nestanku Beograđanke Ane Volš (39) i predstavlja se kao njena prijateljica.

Ona je bila glavna i u centru vijesti posljednjih nekoliko sedmica, u suštini kao portparol nestale Ane. Intervjuisali su je CNN, Fox News i nekoliko bostonskih medija. Bardi je svoju prijateljicu opisala kao "briljantnu poslovnu ženu", "blistav duh, takvu vrstu osobe da kada uđete u sobu samo osjetite njenu energiju."

1324359-pamela1-ff

foto: Printscreen/facebook, Printscreen/Instagram

Rekla je da je Ana bila "moćna žena i poslovna žena" koja nikada nije mnogo pričala o svom privatnom životu, osim ako se radilo o njenoj djeci.

"Moj stomak se okrenuo naopačke, znala sam da nešto nije u redu", rekla je Pamela u intervjuu za Fox News kada je vidjela objave na društvenim mrežama vijest o Aninom nestanku.

Ona je 12. januara prisustvovala bdenju koje je organizovano za Anu, u kojem je izjavila da se moli za nju.

Prošle sedmice, kada je objavljeno da je Brajan Volš optužen za ubistvo svoje supruge, Pamela Bardi slučajno je čekala ispred zgrade suda, spremna da da intervjue o njenim razmišljanjima. Ona je novinarima rekla da je puna bijesa u ime svoje drage prijateljice Ane.

Dana 17. januara dala je intervju u kom je komentarisala svoj odnos sa Anom.

Pomislili biste da su ove dvije bile zaista bliske, pošto je izgleda da je Pamela Bardi jedina prijateljica Ane Volš koja je stalno pred kamerama i voljna da daje intervjue. Ipak, nikada nije bila emotivna tokom jednog od ovih intervjua, i ponavljala je mnogo istih stavova. Ona natjera gledaoce da povjeruju da su njih dvije bile veoma bliske.

1324355-pamela2-ff

foto: Printscreen/facebook, Printscreen/Instagram

"Njeni momci su joj bili sve. Bila je vođa, supermama, super blistavog duha. Ušao bi u sobu i osjetio njenu energiju. Ili je plesala, smijala se, to je bila Ana."

"Poznavala sam je u profesionalnom okruženju. Zaista je sve vrijeme pričala o poslu, stalno je pričala o svojim sinovima, Brajana nikad nije spomenula. Ali sada sam čula da nije mnogo pričala o njemu."

"Kada sam vidjela objavu na društvenim mrežama da je nestala, stomak mi se okrenuo, svaki dio mog bića je govorio da se ovdje dogodilo nešto užasno. Moja intuicija, pogledala sam to i rekla da to nije Ana, nešto nije u redu. Kako je mogla nestati ova moćna supermama koju poznajem."

1324353-pamela3-ff

foto: Printscreen/facebook, Printscreen/Instagram

"Rekla sam da to nije Ana" ukazuje na to da je poznavala Anu izuzetno dobro i da je prepoznala kada je njeno ponašanje bilo neobično. Ali ipak nije imala pojma da Ana još uvijek živi u Kohasetu dok je radila u Vašingtonu tokom sedmice.

"Mislila sam da se preselila."

Čini se da nema dokaza da je Pamela Bardi ikada bila prijateljica sa Anom Volš. Nikada nisu bile prijatelji na Fejsbuku i nisu se pratile na Instagramu.

1324357-ana-vols-10z-ff

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Na Aninom profilu nema slika Pamele, a inače je bila veoma aktivna na mrežama i stalno je objavljivala fotografije sa prijateljima i kolegama. Takođe nema ni Aninih slika na Pamelinom profilu, a ona je, inače, uklonila sve objave od 2007. godine.

Pamela Bardi sebe prikazuje na društvenim mrežama kao neku vrstu veoma uspješnog preduzetnika, milionera sa nekretninama.

Ona sebe predstavlja kao kćerku bogataša imigranta, sebe naziva "nekretninom" koja vodi posao sa nekretninama sa 9 cifara, i kaže da je bila predstavljena u Forbsu i Time Magazinu kada je imala 27 godina. Ona takođe iznosi sumnjivu tvrdnju da je njen podkast, „The Underdog Shov“, u prvih 1,5% podcasta širom svijeta.

Njena profesionalna biografija kaže da je počela u porodičnoj piceriji u Bostonu kada je imala 10 godina, a da je otvorila dva vlastita restorana do svoje 21. godine. Ubrzo nakon toga počela je da obilazi kuće i od tada je bogata i poznata. Ona tvrdi da je završila poslovnu školu Harvard dok je sve ovo radila.

Uprkos tome što je jedan od najpreuzetijih podkasta na svijetu, njen promo video ima manje od 100 pregleda u vrijeme objavljivanja.

Ako je tražite na Jutjubu, neće vam nedostajati intervjua koje je vodila na kanalima na kojima skoro da nema pretplatnika i vrlo malo gledalaca. Ona voli da priča o sebi, bez obzira na to ko sluša, uprkos tome što je navodno veoma bogata, zauzeta i poznata, piše Espreso.

Stalno pominje da se pojavljuje u časopisu Tajm i Forbs, kao da su je ove publikacije tražile za priču koju su radili o uspješnim poslovnim ženama.

Ali ako potražite njen članak na Forbsu, naći ćete članak koji je sama napisala, a koji je uglavnom samo kopija njene navodne biografije, dok se hvali koliko je uspješna. Pun je klišea o tome kako možete biti i bogati i slavni ako se povezujete, žurite, „ulažete u obrazovanje“, gradite samopouzdanje"... Izuzetno generičke stvari koje bi vam pomogle da postanete bogati kao ona.

Ljudi iz njenog mjesta godinama su skeptični prema njenoj priči. Primjetili su kako uvijek izgleda da traži medije i privlači pažnju na sebe, ali izgleda da niko ne zna šta ona radi, osim što izbacuje gomilu klišea i priča o sebi. Na njenoj veb stranici možete kupiti usluge vrijedne hiljade dolara od nje. Evo šta dobijate za svoj novac:

U suštini, dobijate pristup njoj, sastanke sa njom, besplatne kopije njenih knjiga, „sesije treniranja“ (vrijednost od 10.000 dolara), sesije jasnoće, dizajn života, sesije vizije, sesije strategije po vašem izboru i pristup njenim kontaktima.

Pamela takođe naplaćuje 10.000-20.000 dolara za javne nastupe, uprkos tome što ide na Jutjub emisije skoro bez gledalaca, tako da je očigledno da je veoma tražena. Ona je žestoka, moćna djevojka, šefica, i ako joj date dovoljno novca, možda ćete naučiti njene tajne bogatstva i moći.

Uprkos tvrdnji da je prodala dva restorana do svoje 21. godine, čini se da niko sa kim su američki mediji razgovarali ne zna koji su to restorani. Međutim, zna se da je otvorila prodavnicu sladoleda 2015. pod nazivom Ria Gelato Cafe, koja je propala.

Novinar amričkog portala TB Daily News Pameli je poslao poruku i raspitao se o njenoj vezi sa Anom. Onaje rekla da je to poslovno prijateljstvo i da su njih dvije bile kolege prije nego što je Ana počela da radi u Vašingtonu.

1318347-11246613-ff

foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Pamela je ranije izjavila da poznaje Anu godinu i po dana, što je u suprotnosti sa činjenicom da je Ana počela da radi u Vašingtonu mnogo prije toga. Pitao je da li ima neku svoju sliku sa svojom dobrim prijateljicom, ali nije mogla da nađe. Doduše je rekla da nisu bile baš bliske.

Ali ako nije bila bliska sa Anom, zašto se onda medijima stalno predstavlja takvom?

Nakon što je Brajan Vollš optužen za ubistvo, a Pamela je bila u vijestima, poslao joj je poruku da pita da li je Anina porodica na sudu, jer je bilo čudno da je Pamela jedina osoba koja je ikada govorila u Anino ime.

Dana 15. januara Pamela je objavila dugačku objavu na Fejsbuku koja je delovala pomalo odbrambeno u odnosu na njene medijske nastupe.

Ovo izgleda kao da neko odgovara na kritike zašto su toliko na TV-u ako su jedva poznavali Anu. Zato je osjetila potrebu da istakne da su imali „duge razgovore“ i da je njihov odnos „postao ličniji“ kada je Ana dobila posao u Vašingtonu, a istovremeno su se i udaljile.

U suštini, čini se da priznaje da nije bila prijateljica sa Anom, ali je pristala da obavi sve ove intervjue jer bi to moglo dovesti do navodne pravde.

1318347-11246613-ff

FOTO: INSTAGRAM/ANAWALSHE

Kako tvrdi američki portal, u ovom trenutku je jasno da je Pamela Bardi narcis, željna pažnje koja koristi tragičnu smrt žene koju je jedva poznavala da bi došla u vijesti i promovisala svoj brend. Ne zna se da li je potpuni prevarant ili je bogata kao što se predstavlja. Sve što se zna je da svako ko napravi tragediju oko sebe ima ozbiljne probleme, i ne bi trebalo vjerovati nikome poput Pamele.

Podsjetimo, Ana Volš nestala je 1. januara u Kohasetu gdje je živjela sa porodicom. Njen suprug Brajan Volš optužen je za ubistvo svoje supruge i trenutno se nalazi u pritvoru gdje čeka sljedeće ročište koje je zakazano za 9. februar.

Ne propustite