HERE WE GO! Romano upravo otkrio - zamjena za Eriksena i veliko pojačanje na putu ka Old Traffordu: Spas u posljednji čas!

Fudbal
HERE WE GO! Romano upravo otkrio - zamjena za Eriksena i veliko pojačanje na putu ka Old Traffordu: Spas u posljednji čas!
,

Mančester junajted je danas obavijestio svoje navijače da će Kristijan Erisken (Chrisitan) biti odsutan nekoliko mjeseci zbog povrede zgloba koju je zadobio u utakmici FA kupa protiv Ridinga.

Fabricio Romano (Fabrizio) otkriva da Junajted trenutno traži zamjenu za Eriksena, a na tapeti im je igrač Bajerna, Marcel Sabicer (Sabitzer).

Pregovori su već počeli za igrača sredine terena, a navodi se da je Čelzi odustao od dovođenja Austrijanca.

U Mančesteru se smatra da bi on bio odlična zamjena za Eriksena i da Bajern neće praviti puno problema oko transfera, s obzirom da se nije snašao u klubu.

Junajted se spreman izdvojiti 20 miliona funti za njegov potpis. U Bajern je stigao za 15 miliona eura iz Lajpciga, ali nije opravdao očekivanja.

Sabicer je večeras krenuo na put u Mančester, nakon što ga je Bajern odlučio pustiti na posudbu do kraja sezone. To je potvrdio ekspert za transfere, Fabricijo Romano.

Menadžer Crvenih đavola Erik ten Hag priznao je ranije na Deadline Day da bi bilo teško sklopiti ugovor za igrača ovako kasno i inzistira na tome da United ima dovoljno igrača unatoč izostanku Eriksena, ali se ipak posegnulo za privremenim pojačanjem u sredini terena.

Čelzi se također zanimao za Sabicera, ali Plavci su na kraju bili fokusirani na rješavanje potpisa Enca Fernandeza, Argentinca koji dolazi iz Benfike za vrtoglavih 120 miliona eura.

Ne propustite