FUDBALER UDARAO ČOVJEKA U GLAVU, DJEVOJKU GURNUO NIZ STEPENICE! Ognjen i Stojan Vranješ priznali da su PRETUKLI PAR u Banjaluci

Sport
FUDBALER UDARAO ČOVJEKA U GLAVU, DJEVOJKU GURNUO NIZ STEPENICE! Ognjen i Stojan Vranješ priznali da su PRETUKLI PAR u Banjaluci
,

Fudbaleri Ognjen i Stojan Vranješ, priznali su da su pretukli momka i djevojku u centru Banjaluke.

Prema informacijama portala "srpskainfo.com", fudbaleri su osuđeni na novčanu kaznu od ukupno 4.000 eura i troškove suđenja.

Napad se dogodio 20. juna 2020. godine.

"Tada je kod pokretnih stepenica Ognjen fizički napao Dušana Komljenovića i Anju (tada Trtić). On je stisnutom pesnicom udario Dušana u glavu u predjelu lica, te mu je tom prilikom izbio tri zuba i oštetio četvrti. Od udarca je Komljenovića pao niz pokretne stepnica sa drugog na prvi sprat" navodi se u presudi, prenosi "Srpskainfo".

Poslije toga, Ognjen je odgurnuo Anju koja je takođe pala niz pokretne stepenice prilikom čega je zadobila teške povrede u vidu krvnog podliva na lijevoj strani grudnog koša i prelom dva rebra.

1754333-77-ff

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Ognjen je zatim sišao niz stepenice i pridružio se bratu Stojanu koji je fizički napao Komljenovića.

"On mu je prišao sa leđa i boka i udario ga u predelu glave i vrata, zatim ga nokrima šake grebao po vratu".

Sudija Radmila Medaković je prihvatila sporazume o priznanju krivice i kao olakaštavajuću okolnosti kod njih je uzela to što nisu prethodno osuđivani, da su roditelji maloljetne djece, kao i sve okolnosti ovog događaja.

Ognjen Vranješ je kažnjen sa 3.000 eura, a Stojan sa 1.000 eura.

Ne propustite