EVO ŠTA HOROSKOP PREDVIĐA NOVAKU ĐOKOVIĆU: Zbog OVOGA mu sve POLAZI ZA RUKOM, sad je sve RAZOTKRIVENO!

Sport
EVO ŠTA HOROSKOP PREDVIĐA NOVAKU ĐOKOVIĆU: Zbog OVOGA mu sve POLAZI ZA RUKOM, sad je sve RAZOTKRIVENO!
Horoskop Novaka Đokovića otkriva sve o njemu, posebno kako pronalazi motivisanost da i dalje obara sve rekorde pred sobom!

Horoskop Novaka Đokovića otkriva sve o njemu, posebno kako pronalazi motivisanost da i dalje obara sve rekorde pred sobom!

Novak Đoković je jedan od naboljih tenisera na svijetu ikada! Do sada mu je pošlo za rukom da postavi brojne rekorde, a na njegovim vitrinama gotovo da nema mjesta za nagrade, koje smo pristižu. Noletova dominantnost na tronu je fascinantna. I dalje nastavlja da pomjera granice u sportu i da ostavi, čini se, nedostižne izazove mlađima.

Ali, kako su mu zvijezde naklonjene?

1323521-nolo5-ff

 

Kada pogledamo njegovu natalnu kartu vidimo da je Novak Đoković rođen u znaku Blizanaca i podznaku u znaku Lava. Znak Lava uvijek opisuje sportistu ali i osobu koja je željna uspjeha po svaku cijenu. Mnogi sportisti svijeta (više od 50 posto svih sportista) ima neku planetu u znaku Lava jer ovaj znak voli da se takmiči i želi da ostvari pobjedi.

Zbog toga je i Noletov podznak u Lavu njegov glavni pokretač, glavni motivator i glavno pogonsko gorivo zbog kojeg je često najbolji. Ali to nije sve. Njegov Ascendent je blizu nekretnice Regulus koja ga još više motiše, a i Sunce, vladar Ascendenta se nalazi u 10 polju – polju uspjeha što je dovoljan pokazatelj zašto je on svoje ime upisao zlatnim slovima na listu najboljih svjetskih tenisera svijeta ikada.

To Sunce u Bliznacima govori i o njegovom veselom duhu i šalama (Blizanac) koje su postale njegov zaštitni znak, a da ne pričamo o imitacijama drugih sporista (Sunce u Blizancima – imitacije) zbog kojih je skrenuo pažnju na sebe. Znak Blizanaca govori i da je on još kao dijete (Blizanci) rekao da će jednog dana postati prvi reket svijeta (Sunce – najbolji). Kada smo kod znaka Blizanaca (govor, jezici) treba istaći da je Novak Đoković poliglota (Blizanci) i da govori nekoliko svijetskih jezika.

Ako se zna da znak Lava predstavlja sport generalno, kako se u ovoj karti vidi da je Novak Djoković teniser?

1323823-novak-1-ff

Ukoliko pogledamo njegovo 10 polje (polje karijere) vidimo da ono počinje u znaku Bika, a Venera, vladar tog polja je položena u 9 polje (polje Strelca – tenis). Novak Đoković u ovom polju ima i njegovog prirodnog vladara Jupitera u Ovnu. Jupiter u svojoj kući se ponaša kao svoj na svome i pojačava dejstvo ovog znaka što mu je donijelo prednost u ovom sportu. Zanimljivo da je Novakovo 10 polje (uspijeh, pobjeda) u znaku Bika (trava) zbog čega on često svoje velike pobjede proslavlja tako što pojede malo trava sa terena. Ovo govori i da on najprije pobjeđuje na travnatoj podlozi (Bik).

Sam Noletov podznak u Lavu je doprinjeo i da se on bavi restoraterstvom (Lav – restorani) , zbog čega je otvorio restorane u Beograd i Monte Karlu, a najavljeno je i otvaranje jednog restorana za beskućnike. S obzirom da Noletovo 2. polje ( ishrana) počinje u znaku Djevice (zdrava, vegenska ishrana) logično je i da je to ono što nudi njegov restoran u Monte Karlu, koju inače i on lično konzumira.

Zašto se Noletu dešavaju slabi momenti u igri?

On u svojoj natalnoj karti ima jako slabog Marsa položenog u znaku Raka, koji nema tu neku veliku snagu da istraje, ali srećom te je Nole dovoljno motivisan da ga prevaziđe. Također, treba obratiti pažnju i na njegovu psihu koja ga može preopteretiti jer mu se Mjesec, vladar 12 polja nalazi u znaku Riba (psiha) ali i tu će vremenom postajati sve jači jer se Mjesec nalazi na samom prelasku u drugi znak.

Kako se u natalnoj karti Novaka Đokovića vidi da su i njega braća bili teniseri?

Novak Đoković, čovjek koji na svakom koraku predstavlja svoju zemlju na najbolji mogućni način, čovjek za čije ime je čuo cio svet, današnjim primjerom zaokružuje astro priču o uticaju znaka Lava na Ascendentu pojedinca. Ovaj znak mu je donio mnoge titule i osvojene grend slemove ali i lavlje srce koje želi da postigne još više. I teško da će odustati dok se ne bude upisao u sve moguće rekorde ovog sporta.

Ne propustite