BRAJAN JE BIO KRETEN, ONA JE BILA POTPUNO TIHA: Poznanici Volšovih iznijeli do sada nepoznate, gotovo nevjerovatne detalje!

Aktuelno
BRAJAN JE BIO KRETEN, ONA JE BILA POTPUNO TIHA: Poznanici Volšovih iznijeli do sada nepoznate, gotovo nevjerovatne detalje!
.

Brajana Volša, osumnjičenog za ubistvo svoje supruge Ane Volš, komšije i poznanici su okarakterisali kao "odvratnog čovjeka". Merikejt Armstrong, koja radi u kafiću u blizini kuće para, rekla je za "Law & Crime" da joj je vijest o Aninom ubistvu "neobična".

Merikejt je rekla da je par posjetio "Pour Coffee and Bagel" prije nego što se ubistvo dogodilo, prisećajući se njenog iskustva sa njima. "Uvijek je bila tiha", rekla je Armstrongova o Ani. "Sjećam se da sam je jednom vidjela kako prolazi ovuda, ali to je bilo davno, prije nekoliko mjeseci."

Ali Armstrongova je okarakterisala Aninog muža kao čudaka. "Samo se sjećam da je bila tiha, a on je izgledao kao kreten", rekla je Armstrongova. Stanodavac Volšovih je rekao za "Law & Crime" da je Brajan jedva razgovarao sa njim, ali je napomenuo da nikada nije primjetio ništa čudno kada se sretao sa njim.

Sara Gedes, koja je bila vlasnica picerije Kohaset, gdje je osumnjičeni bio redovna mušterija, sugerisala je da par nema prijatelje među komšijama, opisujući to kao "čudno". Gedesova je objasnila da nije srela nijednu mušteriju koja je se družila sa bračnim parom Volš, iako su živjeli u gradu oko dvije ili tri godine. Slučaj ubistva potresao je cijeli grad Kohaset, koji ima 9.000 stanovnika, piše portal espreso.

Gedesova je rekla da se na prste jedne ruke može izbrojati "koliko puta su se ovako veliki događaji desili" još od 1960-ih, dodajući da se "u stvari ne dešava ništa vrijedno vijesti i pomena." Otkrića stanovnika Kohaseta o paru došla su nakon što je osumnjičeni navodno koristio Ajped svog sina da traži informacije poput toga "kako se riješiti leša."

Podsjetimo, Volš je uhapšen 8. januara nakon što je obmanuo istražitelje o nestanku svoje žene. Osumnjičeni za ubistvo trenutno je u pritvoru okruga Norfolk.

 

Ne propustite