SJEĆATE SE IVANE IZ "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN"?: Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

Objavljeno:30.01.2023 - 13:26
A A A Times Arial

Gordana Boban glumila je Farukovu tajnicu Ivanu u prve dvije sezone serije "Lud, zbunjen, normalan", a evo kako izgleda danas.

14-gordana-b-750x500

gordanaprah-1-820x1024

Bosanskohercegovačka glumica Gordana Boban u seriji "Lud, zbunjen, normalan" utjelovila je lik Ivane, tajnice Faruka Fazlinovića u produkcijskoj kući Akord.

Ivanu je glumila u prve dvije sezone kultne serije, koja se snimala čak deset godina, a sada se oglasila za medije povodom smrti kolege Saše Petrovića, koji je u "Lud, zbunjen, normalan" utjelovio lik Stjepana.

"Užasno mi je žao kada netko ode, a posebno kada ode netko tako drag. Saša je bio je predivan čovjek. Nažalost, nismo imali priliku puno zajedno raditi, ali za ovo što smo imali mogu reći da je bio beskrajno talentiran glumac, sjajan prijatelj. Mislim da nije bio dovoljno shvaćen i žao mi je što nije imao više prostora da pokaže svoj talent. Užasno mi je žao što je otišao", izjavila je Boban za Avaz.ba.

Gordana je tijekom karijere ostvarila još neke televizijske i filmske uloge, no najaktivnija je na kazališnim daskama i članica je glumačkog ansambla Kamerni teatar 55 u Sarajevu, s kojim je u svibnju prošle godine nastupila u Bjelovaru u sklopu BOK festivala s predstavom "Sjećaš li se Dolly Bell?".

Koliko se Gordana promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji, pogledajte u galeriji.

"Lud, zbunjen, normalan" jedna je od najgledanijih serija na našim prostorima, na kojoj su odrastale generacije, a Fazlinovići su postali najpoznatija televizijska obitelj.

Jednu od glavnih uloga u seriji odigrao je legendarni Mustafa Nadarević, koji je utjelovio neponovljivog Izeta Fazlinovića. Mustafa je u studenom 2020. godine preminuo nakon duge bitke s opakom bolesti.