NE VRAĆAM SE U SRBIJU: Ovaj Novakov potez niko nije očekivao

Objavljeno:30.01.2023 - 11:14
A A A Times Arial

Poslije trijumfa na Asutralijan Open i rekordne desete titule na prvom Gren selmu u sezoni, Novak Đoković je imao tradicionalno šampionsko fotografisanje u botaničkoj bašti u Melburnu.

Ponosno je Novak prošetao sa trofejem namjenjen pobjedniku Australijan opena ispred fotoreportera, a zatim se još jednom obratio medijima koje je zanimalo kad se vraća kući:

– Ne vraćam se odmah za Beograd, ali biću u Srbiji za sedam-osam dana. 


O tome da li će biti organizovana neka proslava kada stigne u Beograd, Nole je rekao:

–" Po onome što ja znam, neće biti proslave one klasične, u smislu organizacije nekog dočeka. Bilo je dočeka više puta i stvarno mislim da je sada dosta. Jeste svaka titula posebna, posebno u ovom dijelu moje karijere, ali stvarno ne znam da li su moji roditelji nešto planirali da organizuju jer su oni nepredvidivi, uvijek me iznenade. Ali želio bih da iskoristim priliku da se zahvalim našim ljudima koji su došli juče u ogromnom broju, a bili su van stadiona. Bilo je dosta ljudi na stadionu, ali i van njega. Tek sam kasnije shvatio kada sam vidio snimke, koliko ih je bilo i želio bih da se izvinim jer nisam uspio da im posvetim pažnju, dam potpis, slikam se. Znam da je bilo puno djece koja su došla, očekujući da će dobiti potpis, i žao mi je što nisam sve postigao. Izvinjavam se."