DVA BRATA UMRLA U RAZMAKU OD SAT VREMENA! ‘Puklo mu srce od tuge’: Živjeli su u istom dvorištu, petero djece ostalo samo s majkama

Region
DVA BRATA UMRLA U RAZMAKU OD SAT VREMENA! ‘Puklo mu srce od tuge’: Živjeli su u istom dvorištu, petero djece ostalo samo s majkama
,

Nešto prije 17 sati u subotu dvorištu obiteljske kuće iznenada je preminuo muškarac (49) koji je ni sat vremena ranije saznao da mu je u Sloveniji preminuo brat (47), javljaju srpski mediji.

Preminuli muškarac bio je u Sloveniji, gdje je igrao igre s gluhonijemima u organizaciji njihovih udruga, što je često radio. Još uvijek se ne zna uzrok smrti nesretnog 47-godišnjaka.

Poznato je da je njegov brat u Vukovom Tršiću na zapadu Srbije teško primio tu vijest.

Jauci su se čuli svuda oko kuće
Kako susjedi pričaju, jauci su se čuli svuda oko njihove kuće, nedaleko od željezničke pruge i kolodvora. U jednom trenutku pokojnik je otišao iza kuće.

Kako ga nije bilo neko vrijeme, članovi obitelji, susjedi i prijatelji su krenuli u potragu i na kraju su ga pronašli mrtvog. Liječnici su samo mogli ustanoviti smrt.

Tragedija za tragedijom
“Klasičan primjer kako je bratu srce “puklo” od tuge”, kažu rođaci iz Tršića, koji su odmah došli ne sluteći da je nakon jedne tragedije uslijedila druga.

“Živjeli su u istom dvorištu. Jedna porodica je imala troje djece, a druga dvoje”.

“Ovako nešto nismo mogli sanjati ni u najluđim snovima”, rekao je njihov ujak.

Ne propustite