NAJNOVIJA TEORIJA O NESTANKU ANE VOLŠ! Brajanov prijatelj iznenadio javnost - sumnja da je ona ŽIVA i da su u sve umiješane tajne službe!

Aktuelno
NAJNOVIJA TEORIJA O NESTANKU ANE VOLŠ! Brajanov prijatelj iznenadio javnost - sumnja da je ona ŽIVA i da su u sve umiješane tajne službe!
An

Ana Volš se još uvijek vodi kao nestala nakon što je posljednji put viđena u svom domu gdje je sa porodicom i porodičnim prijateljem čekala Novu godinu.

Brajan Volš, njen suprug uhapšen je osam dana nakon njenog nestanka a četiri dana nakon prijave policiji da je nestala. Njemu se na teret u prvom trenutrku stavljalo ometanje istrage da bi kasnije bio ousmnjičen i za ubistvo Ane Volš. 

Brajan se u Okružnom sudu Кvinsi 18. januara, izjasnio da nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Od Volšovog hapšenja bilo je nekoliko sumnjivih otkrića o njemu, a prije dva dana je jedan jutjuber, koji tvrdi da je Brajanov srednjoškolski prijatelj, otkrio neke nove zastrašujuće informacije.

726243-screenshot-6-f

Facebook printscreen 

On objašnjava da je Brajanu namješteno u slučaju ubistva njegove žene, piše portal meaww.com.

On je objavio video na Jutjubu pod naslovom: "Išao sam u srednju školu sa Brajanom Volšeom i ne mislim da je kriv za ubistvo svoje žene. Mislim da je za to odgovorna njegova žena, posao Ane Volš i špijunske veze."

U video snimku on je obajsnio i razlog zbog koga misli da je Brajanu namješteno:

''Brajana poznajem 30 godina, ne vjerujem da je to mogao da uradi. S druge strane postoje neke informacije koje se ne uklapaju i o kojima se ne priča. Možda Ana uopšte nije mrtva već da je povezana sa obaveštajnim agencijama'', rekao je između ostalog jutjuber. 

725803-nenaslovljeni-dizajn-19-iff

Facebook/Printscreen 

Pored toga što je Anu povezao sa obavještajnim agencijama, on je govorio i o Aninom stanu, u kom su živjela dva muškarca koji su se lažno predstavljali kao federalni agenti.

''Vidjeli smo da njene kolege u zgradi koju je vodila imaju lažne pasoše. U njihovom posjedu je bilo mnogo raznih lažnih isprava sa kojima su mogli bez poteškoća da napuste zemlju, tako da nema dokaza da je ona zapravo mrtva, i zato mislim da mu je sve ovo namješteno."

Za skoro mjesec dana, otkad je Ana nestala, pojavilo je se mnogo informacija jedino što je sigurno je da se njoj svaki trag izgubio nakon dočeka Nove godine. 

Ne propustite