DAŠ BUBREG ZA KILO MESA! Šok u prodavnici u Srbiji, ljude potpuno RAZBJESNILA CIJENA! (FOTO)

Region
DAŠ BUBREG ZA KILO MESA! Šok u prodavnici u Srbiji, ljude potpuno RAZBJESNILA CIJENA! (FOTO)
,

Jedan korisnik društvene mreže Tviter objavio je fotografiju koju je uslikao u jednoj prodavnici u Srbiji na kojoj se vidi koliko je platio kilogram mesa.

Posljednjih mjeseci cijena mesa u Srbiji gotovo je udvostručena u odnosu na prethodnu godinu. Kao razlog se navode manja ponuda i visoka cijena hrane za životinje. Svjesni smo situacije da su cijene otišle u nebesa, pa vam je za ručak potrebno mnogo više novca nego ranijih godina.

Na slici se vidi da skoro kilogram junećeg bifteka (956 grama) košta skoro 4.290 dinara. U opisu fotografije stajalo je "Iju", a komentari na objavu su se samo nizali. "Je l' to ono zlato što je pronađeno?", "Moguće da je od zlata biftek", "pa mislim da sam krajem novembra kupovala ali da nije bila ovolika cena", "Vidi cenu kilograma, svi ćemo zlato u zube", "To june nije paslo našu travu kako mi se čini", "Nisam znala da baš ovoliko košta", "Daš bubreg za kilo bifteka."

Ljudi nisu mogli da vjeruju šta vide, a mnogi su se pitali čime se hranilo "june" i koliko košta kilogram mesa koje je ranijih godina bilo skuplje od junetine, recimo teletina, ako je junetina 4.000 dinara.

Pogledajte fotografiju:

fnvvlshxeaqn6az

Foto: Twitter

Ne propustite