Horor u Virovitici: Poznata psihijatrica nožem izbodena u ordinaciji, saznali smo ko je napadačica!

Region
Horor u Virovitici: Poznata psihijatrica nožem izbodena u ordinaciji, saznali smo ko je napadačica!
Pacijentica je uhićena, a kako smo neslužbeno doznali radi se o bivšoj djelatnici virovitičke Opće bolnice

Pacijentica je uhićena, a kako smo neslužbeno doznali radi se o bivšoj djelatnici virovitičke Opće bolnice

Poznata psihijatrica prim.mr.sc. Elvira Koić (58) ozlijeđena je u subotu popodne u svojoj ordinaciji u Gajevoj 19 u Virovitici kada je na nju nasrnula 37-godišnja pacijentica i ubola je nožem.

Liječnica je prevezena u Opću bolnicu Virovitica gdje joj se pruža pomoć, a kako se doznaje, nije u životnoj opasnosti, ali radi se, kako smo neslužbeno doznali, o teškim ozljedama na vratu. Pacijentica je uhićena, a kako smo neslužbeno doznali radi se o bivšoj djelatnici virovitičke Opće bolnice.

Dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica rekla je kako je dr. Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da je zasad izvan životne opasnosti.


-Pacijentica je izgubila puno krvi, budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije životno ugrožena. Njeno stanje zasad je stabilno. Pomoć joj se pruža i nadalje – kratko je komentirala dr. Sandra Frljević za Informativni centar Virovitica.

Elvira Koić rođena je u Slavonskoj Orahovici. Srednju školu završila je u Slatini, a studirala je u Osijeku na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon Domovinskoga rata radila je u obiteljskoj medicini u Slavonskoj Orahovici i Crncu, a potom specijalizirala psihijatriju na KBC-u "Rebro" u Zagrebu. Kao psihijatar opće prakse u Općoj bolnici u Virovitici radila je 20 godina, postala primarijus i subspecijalist socijalne psihijatrije i psihijatrije u zajednici. Stalni je sudski vještak iz psihijatrije.

Aktivni je član različitih stručnih liječničkih društava i udruga civilnoga društva, poput Udruge za zaštitu žrtava mobinga, a voditelj je Hrvatske udruge za prevenciju suicida – HUPS. Suradnica je i Ministarstva hrvatskih branitelja u okviru Županijskoga tima za psihosocijalnu pomoć.

OPĆA BOLNICA VITROVICA

Ne propustite