OVO JE 9 GODINA MLAĐA SUPRUGA DEKIJA PANTELIĆA: Oprostio se od gledalaca, a ona je bila uz njega dok se borio protiv OPAKE BOLESTI

Show
OVO JE 9 GODINA MLAĐA SUPRUGA DEKIJA PANTELIĆA: Oprostio se od gledalaca, a ona je bila uz njega dok se borio protiv OPAKE BOLESTI
-

Voditelju Dejanu Panteliću je 2012. godine dijagnostikovan tumor na krajnicima, nakon čega su uslijedile godine borbe protiv opake bolesti, a sve vrijeme je uz njega njegova supruga Miona.

Dejan Pantelić se mjesecima liječio u inostranstvu, gdje je i operisan, prošao najgore fizičke i psihičke lomove i na svu sreću iz svega izašao još jači.

Od dijagnostikovane bolesti prošlo je tačno deset godina, a čuveni voditelj kaže da se oseća odlično, te ponosno ističe da ništa ne bi bilo isto da nema njegove supruge Mione, koja je od njega mlađa devet godina.

Supruga Dekija Pantelića, sa kojom ima dvoje djece - Vukašina i Lanu, bila mu je veliki oslonac u momentu saznanja da mu predstoji velika borba. Isto tako, zajedničkim snagama prihvatili su činjenicu da im djeca imaju dijabetes i sa tim uspješno balansiraju, a upravo u njenom zagrljaju Pantelić je pronašao utočište i podršku tokom svih nedaća.

3012865-deki-ff

- U tim trenucima čovjek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj djeci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu (ćerka) fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvijesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smio sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smijem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - rekao voditelj jednom prilikom.

Voditelj je inače u martu prošle godine hitno operisan zbog pucanja slijepog crijeva, zbog čega se jedno vrijeme povukao s malih ekrana.

Podsetimo, Dejan Pantelić se juče oprostio od gledalaca, saopštivši uživo u emisiji "150 minuta" da će ubuduće obavljati posao iza kamere.

- Ovo je posljednji put da ja vama kažem: „Gledaćemo se ponovo“. Povlačim se sa ovog voditeljskog mjesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno, ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, ljepšima i boljim kolegama - rekao je Pantelić u programu.

(Kurir.rs)

Ne propustite