Potresna objava Branka Đurića, NIKAD VIĐENOM fotografijom se oprostio od čuvenog glumca

Objavljeno:28.01.2023 - 11:03
A A A Times Arial

Foto: Kurir.rs

Glumac Branko Đurić Đuro oprostio se od preminulog kolege i prijatelja Saše Petrovića objavivši njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva.

"Juče je otišao najbolji glumac naše generacije i moj drug od ranog djetinjstva. Bio je prvi u svemu. Bio je previše brz za jedan život", napisao je Đuro otkrivši da su se on i Petrović decenijama poznavali, te da su mnogo toga prošli zajedno.

"Zbogom, Sale. Putuj mirno, pajdo. Toliko toga smo prošli zajedno", dodao je.

3334008-screenshot-5-ff

Podsjetimo, glumac Saša Petrović preminuo je juče u 62. godini, a kako su prenijeli mediji, u posljednje vrijeme mu je zdravlje bilo narušeno.

- U posljednje vrijeme nije bio dobro sa zdravljem. Srce je u pitanju, to je sve što znam - rekao je kratko za bosanskohercegovački Avaz reditelj Srđan Vuletić.

Saša Petrović je glumio u ostvarenjima poput "Ovo malo duše", "Kuduz", "Ničija zemlja", "Lud, zbunjen, normalan", "Vratiće se rode", "Audicija", a publici je najpoznatiji kao Brenin Čaki u filmu "Hajde da se volimo".

Replike njegovih likova zauvek će se izgovarati, a ono po čemu ga mnogi pamte jeste lik Čabarabdića iz hit predstave Audicija.

(Kurir.rs)