MAJKA ANE VOLŠ ČEKA 9. FEBRUAR, a evo i zašto: Ako se ispostavi da joj je Brajan ipak naudio, onda....

Region
MAJKA ANE VOLŠ ČEKA 9. FEBRUAR, a evo i zašto: Ako se ispostavi da joj je Brajan ipak naudio, onda....
Uskoro se navršava mjesec dana od kako se traga za Beograđankom Anom Volš (39) kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohasetu u Masačusetsu.

Uskoro se navršava mjesec dana od kako se traga za Beograđankom Anom Volš (39) kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohasetu u Masačusetsu.

Njena majka, Milanka Ljubičić (69), navodi da joj nada i vera još ne posustaju, ali i da kako dani odmiču polako počinje da je plaši istina. Skoro mesec dana Anina majka leže i ustaje sa istom nadom da će se njeno dete pojaviti.

- Živim i vjerujem da će se pojaviti. Znam koliko je voljela život i svoju djecu i nadam se da je sve ovo samo jedan ružan san i skup nezadovoljstava koje je riješila da otkloni nekim mini odmorom. Svjesna sam da to ne priliči mojoj Ani, ali jednostavno želim da vjerujem da je tako - tužna i neraspoložena navodi Milanka.

Kaže i da je svjesna činjenice da se bliži 9. februar kad će njen zet Brajan Volš (46) ponovo biti izveden pred sud.

- Do 9. februara ću nastaviti da se molim, ležem i ustajem sa tom idejom da će se Anči pojaviti. Nakon toga... ne znam šta ću. Plašim se da povjerujem u istinu ako je to ona koju mediji plasiraju. Ne želim da vjerujem da je naudio ženi za koju je tvrdio da bez nje ne zna i ne može da živi. Svjedočila sam svojim očima njegovoj ljubavi ka njoj - navodi u nevjerici očajna majka.

Anina sestra bi trebalo da brine o deci

Milanka je ranije rekla da se njena tri unuka trenutno nalaze u Odeljenju za djecu i porodicu iz Masačusetsa pri Centru za socijalni rad u Americi. Brigu o njima preuzeće Milankina starija kćerka koja živi u Kanadi.

- U zavisnosti šta istraga pokaže, ali u najgoroj varijanti da mog djeteta više nema, brigu o njima preuzeće moja starija ćerka, Anina sestra. Važno je da djeca ostanu i odrastaju zajedno. Sud na kraju odlučuje o starateljstvu nad djecom, ali mislim da će dozvoliti da ih preuzme moja starija ćerka. Aninu djecu obožava, svaki dan se čuje sa njima od kako se ovo dogodilo, kako se oni ne bi potresli - rekla je Milanka.

Milanka, iako nevoljna da priča o mogućem ubistvu svoje ćerke, ipak kaže da je razmišljala šta i kako da radi.

- Ukoliko je Brajan to uradio, neka mu sud odredi kaznu, a najmanja je doživotna robija po mom mišljenju. Ne znam šta da kažem, ali ako se ispostavi da mog djeteta nema više onda bi trebalo tamo da bude sahranjena. Blizu svoje djece. Ja sam bolesna, a oni treba da joj pale svijeću i nose cvijeće na grob cijeli život - jedva izgovara potresena majka.

Dodaje da će otići do crkve da pita šta da radi.

- Otići ću i do naše crkve da pitam kakvi su običaji ukoliko je ubijena. Ništa ne znam. Samo da se sve preokrene do 9. februara - molbom zaključuje Milanka.

(Informer.rs)

Ne propustite