PRONAĐENO TIJELO U BLIZINI KUĆE MAJKE BRAJANA VOLŠA: Policija na terenu, utvrđuje se identitet

Aktuelno
PRONAĐENO TIJELO U BLIZINI KUĆE MAJKE BRAJANA VOLŠA: Policija na terenu, utvrđuje se identitet
,

Tijelo nepoznate osobe isplivalo je juče na plaži u blizini luke Salem, koja se nalazi na desetak kilometara od mesta u kom živi majka Brajana Volša, Dajana Volš.

Brajan Volš, podsjetimo, optužen je da je ubio suprugu Anu Volš u podrumu njihove kuće 1. janara, a potom njeno tijelo raskomadao i bacio na najmanje dvije deponije u blizini kuće njegove majke.

Volša su, podsjetimo, u danima dok se Beograđanka vodila kao nestala, snimile kamere u blizini mjesta u kom živi Dajana Volš. Inače, on je snimljen i kako vozi njen crveni automobil, najvjerovatnije kako bi prikrio svoje tragove.

3324536-diana-vols-2-ff

FOTO: PRINTCREEN FOX NEWS DIGITAL

Podsetimo, istražitelji su na jednoj od njih pronašli krvave džakove, garderobu i nakit, kao i kovid propusnicu na njeno ime. Takođe, otkrivena je testera a u kući je pronađen nož, kao i tragovi krvi Ane Volš.

Međutim, dijelovi njenog tijela nisu pronađeni, pa istražitelji pretpostavljaju da ih je raskomadao i bacio na jednu od deponija koja spaljuje smeće.

Kako prenose američki mediji, policija prikuplja dokaze i pokušava da utvrdi identitet tela koje je juče pronađeno na obali. Njega je, kako naovde, otkrila žena koja živi u blizini i odmah je pozvala policiju.

- Policajci istražuju mjesto na kom je u četvrtak popodne, oko 16 sati pronađeno tijelo. Kuća žene koja je pronašla tijelo, je na obali, na samom ulazu na plažu i primjetila ga je kada je izašla da prošeta psa - prenijeli su oni.

3322194-3322164-brajanvolsbrianwalshefotoepacraigwalkerpool7-ls-ff

FOTO: INSTAGRAM/ANAWALSHE, EPA CRAIG WALKER/ POOL

Za sada nije saopšteni ni pol osobe čije je tijelo izvučeno iz vode, ali se navodi da je pronađen i šal na tijelu. Na društvenim mrežama, pojavili su se komentari da se plaža nalazi u blizini kuće majke optuženog za ubistvo Srpkinje.

- Telo je skoro raspadnuto, očigledno je da je duže bilo u vodi - prenose lokalni mediji navode policijskih zvaničnika.

Ne propustite