TOMA FILA UBIJEĐEN U TO DA JE BRAJAN VOLŠ UBIO ANU: Od početka mu bio sumnjiv iz NEKOLIKO RAZLOGA!

Aktuelno
TOMA FILA UBIJEĐEN U TO DA JE BRAJAN VOLŠ UBIO ANU: Od početka mu bio sumnjiv iz NEKOLIKO RAZLOGA!
,

"Brajan Volš je ubio suprugu Anu", ovo je zaključak poznatog advokata Tome File koji je kako kaže o slučaju o kom bruji cijeli svijet upućen iz medija.

Ni sam ne zna broj slučajeva na kojima je radio, a jako podsjećaju na "Volš".

Fila kaže da mu je od samog početka Brajan bio sumnjiv iz nekoliko razloga.

- Ćutao je četiri dana o tome gde mu je supruga. Ko zna da li bi i prijavio njen nestanak da to nisu uradile njene kolege. Oni imaju troje dece nije moguće da nisu pitali gde im je majka. Nemoguće je da Brajan nije znao da je Ana 3. januara imala kartu za Vašington - kaže za "Telegraf.rs" Fila.

325981-toma-fila01-news1-zorana-jevtic-ff

foto: Zorana Jevtić

Prema njegovom riječima, još nije jasno da li je policija našla DNK-a Ane Volš.

- Obavešten sam da su nađena dva krvava noža u kući Volšovih. Međutim, nije poznato ili policija ne izlazi sa detaljima da li je to Anina krv i njen DNK-a, a morali bi već da znaju. Istog sam stava i sa njenim stvarima, morali bi da znaju da li je to njena krv. Ne bih se složio da ako se ne nađe Anino telo nema dela. Ako se to i dogodi, na sudu će snage odmoriti advokati i tužilaštvo-objašnjva Fila.

Poznati advokat kaže da još nije poznat motiv ubistva, a morao bi da se otkrije u narednom periodu.

- Verujte niko ne ubija ženu, suprugu bez motiva. Ovde mora da se krije neki još jači jer se radi o ženi koja mu je rodila troje dece - tvrdi Fila.

Da podsjetimo, Brajan Volš je prošle nedjelje optužen za ubistvo supruge Ane Volš, poreklom iz Beograda, koja je posljednji put viđena 1. januara.

Tokom čitanja optužnice javnost je saznala da je Brajan prije, ali i nakon Aninog nestanka na tabletu svog sina pretraživao kako da se riješi tijela.

Volš je optužen da je na smrt pretukao suprugu Anu u podrumu njihove kuće u Kohasetu u Masačusetsu 1. januara u ranim jutarnjim satima, da je njeno tijelo zatim raskomadao i oslobodio ga se.

1318369-zgrada-ff

FOTO: GOOGLE EARTH

Tužilaštvo je navelo da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju.

"Neke kese koje je Volš bacio spaljene su prije nego što su pronađene, ali torbe na deponiji Pibodi imale su testeru za nož, sjekiru, umrljani tepih, odijelo", rekla je tužiteljka.

Tužioci su rekli da je u podrumu kuće porodice Volš pronađen i krvav nož, kao i drugi nož. Takođe su rekli da su pronađene teške velike cerade i plastične brusilice iz Home Depota.

Brigu o njihovo troje djece preuzele su socijalne službe, a Anina sestra Aleksandra pokušava da dobije starateljstvo nad njima.

Brajan Volš je trenutno u pritvoru, ukinuta mu je kaucija, a sljedeće saslušanje zakazano je za 9. februar.

Ne propustite