Aleksandar je kucnuo nečiji auto, ostavio broj telefona da bi se iskupio i DOBIO ŠOK PORUKU, evo šta sada mora da uradi (FOTO)

Objavljeno:27.01.2023 - 12:34
A A A Times Arial

Nije neobično da nakon "čukanja" vozači jedni drugima pruže ruku i dogovore se oko plaćanja štete. Ali, da će krivac ostaviti poruku i pozvati vlasnika na dogovor, e to su već rijetki primjeri! Jedna takva objava osvanula je na društevnim mrežama, ali je onda uslijedio novi šok.


Aleksandar Karišik, reditelj, scenarista i producent iz Novog Sada podijelio je svoje iskustvo na Tviteru: "Sinoć sam čvrknuo nečija kola i ostavio poruku u brisaču sa brojem telefona. Neki sat kasnije sam se osmjehnuo oko glave jer mi je stigla poruka sljedeće sadržine", napisao je on i objavio tekst poruke koja mu je stigla SMS-om.

"Poštovni, jednom prilikom prije 15 godina ja sam se našao u sličnoj situaciji i ostavio sam broj i gospodin se javio i rekao da oprašta štetu. Ja je sada opraštam vama. A vi jednom oprostite nekom drugom ako vam se desi takva situacija. U zdravlje i hvala što ste ostavili poruku!", napisao je vlasnik "čuknutog" atuomobila u poruci.

Ispod ove objave, uslijedili su pozitivni komentari.

"Imala sam slično iskustvo kad sam čvrknula nečiji auto i ostavila cedulju s brojem telefona. Čovjek mi pisao poslije dva dana i kaže mnogo hvala što ste ostavili poruku, ali drug je majstor pa će ofarbati. Kažem da želim da platim to, kaže ma ok, čućemo se. Nije se javljao otad.", napsila je jedna tviterašica.

"Uljepša mi dan, ima jos svijeća koje gore u ovom mraku…", dodali su drugi.


Neki su prokomentarisali da bi ovo trebalo da bude normalna pojava.

"Na žalost, čovjek se prijatno iznenadi umjesto da je ovo normalno.", "Baš juče sam video tvit s pitanjem koliko se čeka na realizaciju one narodne "dobro se dobrim vraća'. I htjedoh da napišem da nema pravila, ali, radi…", "Ima ljudi, ima nade….", "Ovo je divno", "Još uvijek ima ljudi".

 

blic.rs